Vierailija

Jos haluaisi ilmaisjakelulehdet mutta ei mainoksia? Mainoksia kertyy ihan hirveitä määriä, turhaa paperisaastetta.Viime kesänä kun olimme poissa kotoa paljon, meillä oli sellainen ei mainoksia -lappu ovessa. Silloin ei sitten tullut ilmaisjakelulehtiäkään. Niissä on kuitenkin monesti hyödyllisiä juttuja lähialueen tapahtumista tai sitten vaikka jostakin tutusta.Olisiko siis naurettavaa laittaa oveen lappu, että ei mainoksia, mutta ilmaisjakelulehdet kyllä? Kiroaako mainostenjakaja meidät alimpaan helvettiin?

Kommentit (9)

usein käy niin että vaikka lukee tarra vain ilmaisjakelulehdet niin sitten ei laiteta mitään.Kyllähän moni haluaisi Hesarin ilman asunto tai autoliitettä kun ei ole semmoista hankkimassa.Toisaalta ne mainostajat maksavat, ei heidän takiaan niitä lehtiä voidaan jakaa " ilmaiseksi" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tästä on kyllä reilusti yli 15 vuotta aikaa, mutta meille annettiin aikoinaan sellaiset ohjeet, että ota tai jätä. Eli meidän ei tarvinnut alkaa kiskoa mainoksia pois välistä. Emmekä kiskoneet.

paikoissa telineissä jotta niitä voi ottaa luettavaksi. ainakin jyväkylässä on. noi paikat voi löytää lehdestä tai lehden nettisivuilta ellei ole tullut vastaan kaupungilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat