Vierailija

Tähän on jo laskettu toimeentulotuki (vähennyksiä tehty, koska mies ei saa opintolainaa). Kolmella meistä on erityisruokavalio (allergioita jne.) ja yksi vaippaikäinen. Pärjäisittekö?

Kommentit (4)

mutta riippuu itä nuo muut on. sähkö, roskis, vakuutukset, tontinvuokra, nuohous... okt:ssä asuessa ei. mutta jos sähkökin jo noista maksettu eikä juuri muita laskuja kuin niitä mitä ite tekee, siis ruoka, auto? vaatteet, lääkkeet, puhelin yms. niin pärjäis max3-4kk sit alkaa ahdistaa ja tekee tiukkaa. aina pamahtaa joku isompi lasku lopulta.

esikoisella nämä ainakin: muna, maito, soija, peruna ja vehnä. Miehellä mm. kala, tomaatti, hedelmät jne. Itse en syö punaista lihaa.Auto on miehen pitkien koulumatkojen vuoksi joita ei voi kulkea linkulla, joten bensaan menee jonkin verran rahaa (emme asu kaupungissa). Kesärenkaat pitäisi ostaa näistä rahoista, samoin ainakin miehelle silmälasit (itselleni en osta, koska en aja autolla, voin käyttää vanhoja piilareitani, näkö -4,5), joihin menee omista rahoista 300.Aika epätoivoiselta näyttää :(

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat