Vierailija

Ihmettelen vain, miten se talonrakennus muka syö niin paljon ihmissuhdetta. Taitaa olla pelkkä tekosyy katumukselle, että tuon kanssa en haluakaan elää loppuelämääni....

Kommentit (10)

Vierailija:

Lainaus:


Ja hoiti raha-asiatkin siihen malliin että ne loppui kesken, puhumattakaan että olis viittinyt nähdä sen projektin eteen vaivaa että sen olis saanut loppuun. Onneks nyt on aivan toisenlainen mies!


Sellaisiakin sikoja on, jotka ei ymmärrä että se käy työstä eikä ole aikaa tehdä raksahommia...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin sitä on vain niin väsynyt ja pinna kireällä ja riidan saa helposti aikaiseksi. Sitten jos on pieniä lapsia, tosi asia on se että äiti joutuu yleensä yksin hoitamaan lapset kun isä on raksalla. Tätä moni äiti ei jaksa vaan sitten tulee taas riitoja kun äiti on kiinni lapsissa eikä pääse minnekään. vrt tilannetta kun on yksinhuoltaja. Ja sitten ei tarvita kuin pari sutta tekevää ammattimiestä, ja jos toinen osapuoli vielä " säestää" että miksi valitsit sen tekemään ja nyt joudutaan tekemään uudestaan jne. soppa on valmis.

istuskelen miehen tekemässä talossa, jonka rakentamisen aikana ei kyllä tullut kertaakaan ero mieleen. Toisaalta olimme olleet yhdessä ennen rakentamista jo useampia vuosia.

Siltikään ei erottu, vaan minä tulin jopa raskaaksi silloin raksa-aikana. Ja parisuhde kukoisti. Tottakai mekin välillä väännettiin kättä, mutta tuo raksaprojekti lähensi meitä.

että kun köyhyys tulee ovesta sisään, niin rakkaus lentää ikkunasta ulos...

Voi olla melkoisen totta rakennusbudjetin heittäessä härän pyllyä...

Me asutaan valmiissa talossa (asuttava, mutta remontoitava) ja ollaan pitkäpinnasia ja koitetaan huomioida toista..Jaloissa pyörii pieniä muksuja ja välillä tulee fiilis et mihin sitä on päänsä tunkenu!Ottaa päähän kun saa hyvän idean ja toinen tyrmää sen heti. Ja sitten ei keksi itte parempaa ehdotuksen tilalle..Varmaan suhteesta loppuu huumori jos alkaa pilalle menneitä asioita huomautteleen et tonkin olis voinu paremmin suunnitella tai tehdä..Me ollaan liikkeellä semmosella " hiljaa hyvä tulee" -ajatuksella. Meneehän tässä 24 ja puoli vuotta ennenkö talo on meijän joten mikäs tässä on suunnitellessa??

Meillä ainakin melkein vuoden miestä näkyi kotosalla lähinnä vain nukkumassa. Päivät töissä, illat ja viikonloput raksalla. Ite kotona pienten lasten kanssa...oli hermot kireällä molemmilla ja väsymys oli kova varsinkin miehellä. Sitten kun muutettiin alkoi pihatyöt, seuraavana kesänä rakennettiin autokatos-varasto-puuvaja ja sitä rataa. Täytyi vaan purra hammasta ja välillä itkeä tihruttaa. Nyt kun rakentamisesta on pari vuotta on vasta väsymys poissa ja on taas oikein hyvä olla. Ei saa vaan antaa periksi niin helpolla...

Ja hoiti raha-asiatkin siihen malliin että ne loppui kesken, puhumattakaan että olis viittinyt nähdä sen projektin eteen vaivaa että sen olis saanut loppuun. Onneks nyt on aivan toisenlainen mies!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat