Vierailija

Millaisilla oireilla on teillä alettu epäillä diabetestä? Millaisilla tutkimuksilla todettu? Mitä lapsen diabetes on tuonut tulleessaan arkeenne?

Kommentit (9)

Itse 5-v aloin kastella sänkyö öisin, join suuria määriä jne. Mitä pikemmin pääset hoitoon, sen paremmassa kunnossa pääsette aloittelemaan hoitoa. Insuliinin aloittamisen jälkeen haiman toimista voi elpyä pikkaisen/joksikin aikaa, joka on ikään kuin pehmeä lasku hoidon opettelussa. Sitten parin vuoden päästä, kun omaa tuotantoa ei ole enää jäljellä, alkaa se totinen tasapainoilu.Tärkeintä on, että pidät pään kylmänä etkä säiky. Opeteltavaa on, mutte ole ylivoimaista. Hae vertaistukea. Itsellä on nyt taivalta taudin kanssa 28 vuotta ja tässä edelleen porskutellaan ja suunnitellaan jälkikasvua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


www karppaus info
Tämä liittyy aikuisiän (tyyppi 2) hoitoon ja siitäkin ollaan virallisesti eri mieltä.Lapsen diabetekseen liittyvää tietoa on täälläwww . diabetes . fi ka sieltä kohtauspaikalle, jossa on oma osio lapsidiabeetikoiden vanhemmille.Meillä lapsi on alkanut viimeisen 2 viikon aikana juoda hurjia määriä. Esim. tänään päiväruualla 1 lasi maitoa ja 2 vettä. Vielä kuukausi sitten sai pakottaa juomaan puoli lasillista maitoa. Lapsi on nyt 3v ja ollut hienosti päiväkuiva. Nyt on alkanut tulla vahinkoja ja jopa useamman kerran päivässä. Eilen illalla kävi vessassa 5 kertaa klo 18-20.30 välillä. Pissa on välillä sameaa. Väsynyt ei ihmeemmin ole.apps. saimme jo tälle päivälle neuvolaan ajan painokontrolliin ym ja sit katsotaan aika lääkärille

Siitä n viikoksi sairaalaan, jossa aloitettiin insuliinit ja jatkuvat verensokerimittaus, mentiin asiantuntijan luota toiselle. Aikamoinen elämän muutos ja raskasta aikaa. Vuosia jo takana, mutta sairaus mielessä joka päivä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat