Seuraa 

Meillä on ollu tytölle nimi valmiina ja lähimmille ystävillekkin nimi on jo sanottu,mut nyt tuntuukin MUN mielestä et kolmas nimi ei ookkaan hyvä=//nimen siis piti olla Juudit Peppi-Lotta,mut ite tykkäisin ennemmin Juudit Peppi Ellen.Yhtäkkiä tuliki sellanen tunne et ei Lotta vaan Ellen kolmanneks nimeks..mutta kertookaahan kumpi teistä ois parempi?!mies tykkää paljon tuosta Lotta nimestä,mut Ellen oli yksi harvoista nimi ehdotuksista minkä kelpuutti=)ristiäiset on siis vielä edessä,parin viikon päästä.

Kommentit (16)

Minunkin mielestäni Pepin lisänä on turhan usein Lotta, vaikka Lotta-nimestä pidänkin. Peppi vähän eri paria Juuditin kanssa, siksi mieluummin Lotta.

Peppi-Lotta on kuitenkin vähän " kliseinen" , kun sadun Pepin nimessä on sellainen yhdistelmä. Muutenkin molemmat nimet: Peppi ja Lotta ovat samantapaiset. Itse laittaisin miettimistänne nimistä yhdistelmän Juudit Lotta Ellen, koska Peppi on tulossa aika yleiseksi nimeksi ja koska Lotta ja Ellen ovat minun suosikkinimiäni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja lisääkin saa tulla..

Jotenki tykkään tuosta Ellen nimestä,edellinen ehdotti seuraavalle lapselle tätä nimeä,mutta tämä on meidän 4 lapsi että luultavasti enempää ei meille tule ja muutenkin 2 isosiskoakin on J-sarjaa;))

Kauheeta ku yllättäen rupeaa tällä tavalla pohtimaan..Kerkesin jo ristiäisiin servetit tilata tuolla Lotta nimellä=/mutta voipi olla et siinä pysymmekin,mut täytyy kyl miehen kanssa asiasta tänään keskustella.En viittiny töihin soittaa vaikka vähällä oliki;)

Nimi voi tuntua kliseeltä, koska on Peppi Pitkätossun nimi, mutta on yllättävän harvinainen: kaiken kaikkiaan vain 40 kertaa annettu nimeksi! Vuonna 2005 vain 6 kertaa.Juudit Peppi Ellen on jotenkin ontuva, kaikki nimet ovat hiukan eriparia, eivät oikein sovi yhteen.Juudit Peppi-Lotta (nimenomaan väliviivalla hyvä!) on raikas ja jää mieleen!


Juudit on minusta aikalailla eri tyylinen nimi kuin Peppi, joten kolmanneksi laittaisin jonkun, joka sopii hyvin juuri sen edelläolevaan. Lotta on tuttu yhdistelmä Peppiin ja sopii tuohon oikein hyvin, ja kiva idea laittaa väliviivalla! Ellen on taas minusta enemmän Juuditin kanssa samaa " sarjaa" (aikuisenkin nimi, Peppi-Lottahan on aika peppimäinen ;o)) Lisäksi vielä huomioisin, että jos on peräkkäin Peppi ja Ellen, kuulostaa melkein kuin ' pieleen' ...!Eli minä säästäisin Ellen-nimen seuraavalle lapselle. Juudit ja Ellen sopisi loistavasti siskosten etunimiksi!Juudit ja Peppi: kään eivät mielestäni oikein sovi samaan nimeen. Oyse en laittaisi, mutta kaikka tuo ei tiety häiritse. Joku taisi ehdottaa Juudit Lotta Ellen:iä, parempi vaikka noin.

Juudit Peppi Ellen on tosi paljon parempi.

Myös ehdotettu Juudit Lotta Ellen on tosi kaunis!

Niin; Peppi-Lotta tuntuu minusta vain kliseeltä, siksi.

Minusta Peppi-Lotta on jo hieman kuluneen oloinen yhdistelmä - aika moni Peppi-tyttö on Peppi Lotta. Siksi ääneni menee Ellenille!Entäs olisiko Juudit Lotta Ellen varteenotettava vaihtoehto, vai onko Peppi saatava mukaan?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat