Vierailija


Minä en ottaisi jumppaohjaaja-miestä enkä rahtaria!

Gynekologi voisi olla myös ällö, sehän tekisi sisätutkimuksia mulle jatkuvasti.

Maatilan isäntä olisi myös Not Hot, varsinkin jos olisi sikalan isäntä. Haisisi aina pahalle!

Sivut

Kommentit (50)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja töissä lähestulkoon aina! Eli vaikka oliskin kotona fyysisesti niin puhelin soi tiuhaan tahtiin! Uskomattomimmat asiakkaat soittelevat illalla puoli yhdentoista aikoihin. Onneks näitä vähemmän ja suurin osa tajuaa että välittäjälläkin voi olla joskus jopa muuta elämää kuin työtä...

Minä en haluaisi sellaista miestä, joka on vähän vapaalla. Muutoin ei ammatilla väliä. Tai sen verran, ettei ammattirikollista samaan sänkyyn. :D

Sinkkuaikana käytin runsaastikin näitä jaloja pelastajia ilottelutarkoituksessa, ja suurin osa oli naimisissa. Eli kokemukseni mukaan suuri osa palomiehistä on moraalittomia, ei-niin-uskollisia. Poikkeuksenkin tunnen tosin.

plastiikkakirugia ei ole pelkästään kauneuskirurgiaa!!!!Toisaalta ymmärrettävää, että tv-ohjelmista sellaisen kuvan saa. Ennen työskentelyäni plastiikkakirurgisella vuodeosastolla oli itselläkin käsitys alasta ihan väärä.Mutta vastaus ap kysymykseen: pornotähti ei kelpaisi mun mieheksi.

vaimon täytyy olla edustava ja osoitus ko. lääkärin työstä.

Ajatteleppas itse, olisit käynyt lääkärillä arviossa että kannattaisiko tehdä joku leikkaus, ja sitten näkisitkin tämän lääkärin kaupassa vaimonsa kanssa ja vaimo olisi kuin petolinnun perä.... Siinä unohtuisi rinnankohotukset ainakin minulta!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat