Seuraa 

Eli onko muita joiden reilu puolivuotiaat huutaa öisin.Tätä on jatkunu jo kohta 2kk,muutama hyvä yö välissä jolloin ei edes syönyt kuin aamulla 6 aikaan.Yleensä poitsu herää 3-4 tunnin kuluttua nukahtamisesta ja sit ei meinaa auttaa mikään.......Nälkä siis ei pitäis olla,syö tosi hyvin illalla puuroa ja maitoa päälle.Ensimmäiset 5,5kk nukkui yönsä aina tosi hyvin,söi ja nukahti samantien uudestaan.Päivisin hän on todella iloinen ja ei juurikaan itkeskele,mutta nämä yöt alkaa jo väsyttää!!!!

Kommentit (1)

Tutulta kuulostaa. Meillä itse asiassa vieläkin tuollaista, mutta ei enää niin pahaa.Hampaita veikkaisin.Ne kun alkavat kiusata jo tosi paljon aikaisemmin, kuin edes puhkeavat.Meillä tyttö heräsi jollottamaan pari kertaa yössä juuri tuon ikäisenä. Ei siis itkenyt, vaan jollotti.

Tehtiin miehen kanssa päätös, että JOS alkaa itkemään, niin sitten menemme katsomaan (tyttö nukkunut alusta alkaen omassa sängyssä omassa huoneessa).

Pari kertaa tuli itkuääntä, ja menimme hyssyttämään. Silitimme peppua ja hieman heijasimme edestakaisin, ja vauva nukahti.Näin meillä.Heather ja neiti-nessukka 8kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat