Seuraa 

Eli ihan tavalliseen kinkkupiirakkaan haluaisin perunaisen pohjan. innolla otan jonkun hyvän ja suussa sulavan ohjeen vastaan:)Kiitellen

Kommentit (1)

1 dl muussijauhetta

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

150 g margariinia

1 dl vettä



Nypi (kaikki jauhot) margariinin kanssa, lisää lopuksi vesi. Laita hetkeksi jääkaappiin.



Olen laittanut tämänpohjan pyöreään piirakka vuokaan. Täytteen kanssa paistolämpötila on ollut 225 astetta n 40 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat