Vierailija

Löytyykös esim. marketeista? En ole vielä alottanut etsintää.

Kommentit (9)

Just kerrottiin tutkimuksesta jonka mukaan merirosvot oli homoja kaikki merillä ollessaan, niiden huivien ja korujenkin käyttö paljasti sen!

pilailukaupasta huopainen merirosvohattu ja silmälappu (sen kanssa settinä oli korvarengas mutta poika ei halunnut sitä), aikaisemmin joskus ostetut muoviset sapelit ja nahkaiset rannekkeet, raidallinen t-paita (olisi ollut äidin 90-luvun valkoinen röyhelöpaitakin jemmassa, mutta ei halunnut sitä kun oli niin iso) ja mustat verkkarit.

piirsin kasvoihin kajalilla kiekuraviikset, ja käsivarteen arven ja tatskan.

joku koukkukäsine olisi kiva, esim hengarista koukku lapaseen, jos on isompi lapsi. tai piippu suuhun (lelu tai puinen)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heillä oli raitapaidat, joista olin leikannut hihat tai helman hapsullisiksi (näytti paremmalta, kun paidat oli liian isoja). Vyönä oli huivi ja isä veisti heille miekat puusta roikkumaan vyölle. Päässä yhdellä oli kaupan merirosvohattu, mutta kahdelle tein itse: mustaan huiviin liimasin valkoisesta huovasta leikatun pääkallon ja sääriluut.

Parta piirrettiin kasvoväreillä ja aptekista oli kaikille silmälaput :)Vapaa Valinnassa oli muuten merirosvohattuja myynnissä vapuksi.

ostin h&m:ltä sellaisen setin, jossa oli merirosvohattu, silmälappu ja koukkukäsi. Ostin kyllä sen joululahjaksi, joten en tiedä onko niitä enää myynnissä.Laita lapselle huivi päähän, maalaa mustalla arpi poskeen ja viikset ja osta lelukaupasta silmälappu. Päälle raitapaita ja siinä se.

huivi päähän, raitapaita, suorat housut lahkeet käännettynä, kasvoväreillä (tai vaikka kajalilla) ankkuritatska... vähän mustaa väriä kulmakarvoihin.

Mahdollinen silmälappu kruunaisi komeuden. Ja vaikkapa paksusta pahvista taiteiltu miekka tai veitsi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat