Vierailija

Tuli mieleen tuosta yhdestä terassiaiheisesta ketjusta, missä vastauksia oli ihan runsaasti. Me ei käydä miehen kanssa koskaan terasseilla, kun jotenkin tuntuisi kummalta viedä lapset sinne mukaan.

Kommentit (18)

monesti ollaan syöty, kahviteltu, syöty jäätelöt ja vanhemmille vielä siiderit terassilla.Nyt näin kevään tultua lapsemme on jo monta kertaa kysynyt milloin mennään terassille.Ja arvatkaa, olimme pari viikkoa sitten reissussa ja lapsemme 5v. söi kanssamme Amarillossa 22.30. ja vielä lauantai-iltana!!!!

Pitkän ajomatkan jälkeen oli pakko saada iltapalaa ja se oli hotellin ainoa ravintola.

Mukavasti henkilökunta palveli koko perhettämme. Kiitos vain heille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


ja monet ystävät ovat sanoneet, että miksette mene, kyllä lapset mukaan voi ottaa. Itsestä vaan tuntuu, että terassit ei ole monen pienen lapsen paikka. ap
Viime ja tänä kesänä en mennyt/menisi, kun tuo taapero ei jaksaisi siellä kauaa istua. Ihan alkuillasta voisin kuvitella meneväni vauvan tai sitten isomman lapsen kanssa, esim. iltakävelyn ohessa. Ihan hyvä, että suomalaisetkin alkavat mieltää terassit muunakin kuin pään täyteen vetopaikkana. Kaikille paljon miellyttävämpää. :)

lapsi viihtyy siinä ja aikuiset voi ottaa yhdet siiderit. Näköyhteys lapseen säilyy koko ajan.

Jo otan enemmän kun yhden niin sitten en kyllä lasta ota mukaan. Ja illalla en tykkää lasta terassille viedä kun niin paljon humalaisia. Päivällä ihan eri meininki.

jossa myös ruokatarjoilua. Juotiin siinä yhdet ja syötiin jotain. Oli keskipäivä. Eli riippuu tietty ajankohdasta ja terassin luonteesta. Ns. ryyppyterasseilla kun oltiin pari kertaa viime kesänä niin sillon oli kyllä poika mummun hoivissa.

Mitä haittaa olisi yhdet käydä ottamassa jos vaan lapset viihtyy, saa jädeä tai limut? Ulkomailla on kivempi terassikulttuuri kuin Suomessa, ei heti katsota pahasti kun käy lasten kanssa ravintolassa/terassilla. Humaltuminen ei ole tietenkään silloin tarkoituksena.

ja monet ystävät ovat sanoneet, että miksette mene, kyllä lapset mukaan voi ottaa. Itsestä vaan tuntuu, että terassit ei ole monen pienen lapsen paikka. ap

Lapsi syö jätskin ja minä/me otetaan siideri. Lapsi tykästyi tähän niin että viime vuonna huuteli vielä syksylläkin että menään xx:n syömään jätskiä :)Joten mä en ainakaan nää asiassa mitään pahaa :) Kunhan ei vanhemmat ole poistuessa konttaus kunnossa, siinä vaiheessa on kyllä kapakoitsijassakin jo vikaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat