Vierailija

että näillä leluilla eivät leiki muut esim, puistossa? Ajattelin vaan että ostaisin omilla rahoillani jonkun isomman jutun, ja se olisi vain omieni käyttöön. Ja koska vieressä sattuu olemaan puisto niin käymme siellä luonnollisesti.. ajan tällä takaa sitä, että se ei kulu samalla tavalla tai mene rikki toisten lasten käytössä.

Kommentit (12)

on siellä puistossa pari muutakin jolla on omia juttuja. Jos ostan esim, ison kaivurin, niin mieluummin annan omien hoitolasten leikkiä sillä sen tunnin minkä ehditään olemaan ulkona ennen vanhempien tuloa. Ja puistossa on myös yhteisiä leluja, eli kaikille kyllä riittää. Ja sehän olisi myöskin oiva tilaisuus lapsille oppia että on asioita jotka ovat jonkun toisen omaisuutta ja jolla ei voi leikkiä. Aivan niinkuin minä opetan että hoitolapset eivät voi koskea meillä omien lasten henk. koht . tavaroihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että kukin leikkii vain omilla leluillaan. Tai että luvan kanssa voi leikkiä vähän aikaa toisen lelulla. Samoin opetan omalle pojalleni, että jos ei ole meidän lelu, niin sillä ei voi leikkiä (ainakaan lupaa kysymättä).

Jos teillä on kivoja leluja joilla leikitte yleisessä puistossa niin varmaan muutkin lapset haluavat leikkiä niillä. Mieti miten esität asian muille lapsille ja heidän huoltajilleen.

Leluja on puisto täynnä ja ei ole tullut mieleenkään kieltää lasta leikkimästä muiden leluilla. Mielestäni ihan liikaa vaadittu.

Jos haluatte, että teidän leluilla ei leikitä, niin älkää levittäkö niitä pitkin puistoa.

Ei varmaan kovin ylivoimaista tehdä se karsinta. Näin vältyy aiheuttamasta pahaa mieltä lapsille, joita himottais niillä hienoilla leikkiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat