Vierailija

Paljonko aikaa koira vie - millainen rotu? Pientä koiraa ajatellut.

Kommentit (4)

Meillä isommat lapsetkin kyllä ulkoiluttaa koiraa, pieni terrieri kyseessä. Viikonloppuisin ollaan joskus viisikin tuntia ulkona päivässä.

joten ulkoilen tuntitolkulla, tosin mulla on iso piha helpotusta tuomassa.Kyllä pienikin koira sen tunnin kunnon lenkin tarvitsee ihan mielenvirkistykseksi + että eipä ole koiraa, joka ei tarvitsisi jotain aivojumppaa, jotta siitä ei tulisi riesaa. Ja jos pieni koira on metsästysverinen tai terrieri, niin niille ei edes tunti riitä. Eli sekin riippuu rodusta ja rodun energisyydestä. Kiinanpalatsikoiran ja kiinanpystykorvan kanssa sata metriäkin on yhtä matelua, väittää tuttavani. Ei reippaasta lenkistä puhettakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tietty joku lenkeistä saattaa olla vähän lyhyempi mutta ilta ja aamulenkit ainakin saa olla reippaita ja pitkiä muuten on ylijäämä-energiaa vähän liianki kanssa. Mutta kuten joku jo sanoin, riippuu kyllä rodusta ja koirasta.

Meillä on iso piha ja usein teemme " yhdessä" kaikenlaista. Koira on mukana melkein joka paikassa mihin menemme. Emme käy kävelylenkeillä joka päivä, mutta koira on ulkona halutessaan, jopa tuntejä per päivä. Ei kovin fiksua koiranomistajalta, mutta niin se elämä vie mennessään ja koira vaikuttaa tyytyväiseltä kun on kaikessa tohinassa mukana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat