Vierailija

kertokaa vähän koirastanne. Millainen luonne? Mistä on otettu? Harrastatteko koiran kanssa mitään? jne.Kommentit (4)

ja lämpimästi suosittelen rotua! ihana, rauhallinen ja tulee lasten kanssa toimeen hyvin. Pentuna teki joskus kolttosia mutta eipä pahemmin. Rakastaa ihmisten seuraa ja helppo ottaa mukaan reissuunkin.

Meidän kultsu on nyt melkein kuusi vuotias ja virtaa riittää edelleen. Koskaan ei ole tehnyt pahojaan, ei edes pentuna. Joskus jos vatsatauti on päässyt yllättään kun olemme olleet pois kotoa on kaveri aivan nolona ja kulkee loppupäivän pää painuksissa häpeästä =)Rotu kaipaa myös todella paljon seuraa ja ainakin meidän poitsu on aina siellä missä muutkin.Tyhmäksi ei rotua ei voi haukkua, koska ainakin meidän kaveri ymmärtää puhetta täysin, joskin välillä jättää komentelut omaan arvoonsa ja ei ole kuulevinaankaan ja rupeaa haukottelemaan =)Voin siis ainakin omasta puolestani suositella rotua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Yleensä kultaiset noutajat ovat äärimmäisen ihmisrakkaita ja lempeitä. Pentuna saattavat tietty olla hölmöjä ja villejäkin mutta aikuisena ihan uskomattoman älykkäitä ja kivoja koiria.Minun -nyt jo kuollut- kultsuni oli pentuna todellinen villiviikari; repi äitini kukkaistutuksia maasta, varasti kädestä ruokaa, riepotteli naapuruston koiria mutta kun sitä vähän kasvatettiin ja koira sai muutenkin vähän älliä lisää, tuli siitä kiltein ja ihanin koira mitä tiedän. Koira ymmärsi puhetta, sen kanssa pystyi kommunikoimaan myös pelkällä katseella, se ei tehnyt yhtään mitään pahaa, rakasti todella jokaista ihmistä jne...Siis aivan ihana koira!

Suosittelen!Huonoja puolia; karvaa lähtee kamalasti, paksun karvan vuoksi haisee aika voimakkaasti, kuolaa järkyttävästi, melko isokokoinenkin on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat