Vierailija

Nukkuu yöunet klo 20.30-08.00 (noin). Ennen nukkui kahdet päiväunet tuon lisäksi, aamupäivällä ja iltapäivällä. Nyt on pari viikkoa päiväunille nukahtaminen ollut vaikeaa, eikä hän meinaa nukahtaa edes yksille unille. Onko tämä joku kausi?

Kommentit (4)

Lähemmäs 3 vuotiaana sitten jäi päiväunet pois. Tarhassa kuitenkin saattaa vielä nukkua ja hyvä niin, illat on melkoista huutamista ja kiukuttelua jos ei ole nukkunut.

Älä missään nimessä anna vauvallesi periksi. Lapset tarvii päiväunet vielä pitkään....Päiväunet ovat tarpeelliset aivojen kehittymiselle. Ja tarvii äitikin päivällä pienen lepotauon =DJos ja kun lapsesi menee hoitoon, niin jos hän ei nuku siellä päiväunia, saat varmasti kuulla asiasta valitusta, koska hoidossa lasten täytyy nukkua.Munkin oma 5v vetää vielä koko muun tarhaporukan kanssa päikkärit (siis about samanikäisiä kaikki lapset)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jota jatkui kaksi kuukautta. Nukkui yöllä vähemmän kuin teillä mutta silti päiväunet takkuili. Nyt nukkuu taas 1-2 tunnin unia ja hyvä niin. Älä anna periksi! Parempi se 10 minuuttiakin kuin ei mitään, sillä lapsi oppii nopeasti jos kerran annat periksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat