Vierailija

Vappu bileet/tuparit pitäis järjestää ja tarvitsisin kahden salaatin ohjeet.

Toinen mielellään ruokaisampi ja toinen joku kevyempi missä kumminkin olisi jotain " lihaa" .. Siis kanaa, kalaa ja ainakin juustoa(fetaa yms.).



Kiitokset.

Kommentit (8)

maun mukaan myös esim. oliiveja ja muuta...Maista ja lisää suolaa, pippuria ja GRILLIMAUSTETTA (se sopii tähän kivasti)



Tän kanssa sitten toinen salaatti voi olla ihan vihersalaatti.

Jos ette tykkää tonnikalasta niin vaihda kanasuikaleisiin, paistamisen jälkeen vähän pilkot pienemmiksi palasiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tästä tykkäsin, vaikka voikin olla vähän vaivalloinen tehdä isolle joukolle. (Kopsattu Pirkka-lehden sivustoilta.)



Kirpsakka broilerisalaatti

Määrä Aines

(4 annosta, á 300 g)

400 g marinoimattomia broilerinfileesuikaleita

1 rkl öljyä

1 tl suolaa

1/2 tl roseepippuria

1/2 tl timjamia

1 rkl sitruunanmehua

1 ruukku rucolaa

1 ruukku jääsalaattia

1 avokado

1 verigreippi

2 appelsiini

200 g vuohenjuustoa

1/2 dl hienonnettua minttua

1/2 dl hienonnettua korianteria

1 1/2 rkl juoksevaa hunajaa



Ruskista broilerinfileet öljyssä. Mausta suolalla, roseepippurilla, timjamilla ja sitruunanmehulla.

Revi rucolat ja jääsalaatti tarjoiluvadille. Leikkaa greippi ja appelsiinit kuorettomiksi ja kalvottomiksi veitsellä. Irrota hedelmäliha lohkoittain kalvoista. Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa viipaleiksi.

Viipaloi vuohenjuusto. Levitä salaattipedille sitrukset, vuohenjuusto, broilerisuikaleet ja hienonnettu minttu ja korianteri. Valuta pinnalle hunajaa. Tarjoa lisäksi leipää.



Paistetut oliiviperunat



8:lle hengelle

· noin 16 pientä kiinteää perunaa (ulkomaiset varhaisperunat käyvät hyvin)

· 20 mustaa oliivia

· 16 kirsikkatomaattia

· 2-3 viipaloitua valkosipulinkynttä

· 2 rkl hienonnettua rosmariinia

· suolaa, pippuria

· paistamiseen voi-öljyseosta

Pese perunat hyvin ja keitä kuorineen noin 10 minuuttia. Paloittele haaleaksi jäähtyneet perunat. Kuumenna isolla paistinpannulla reilu annos voi-öljyseosta. Lisää pannulle rosmariini, valkosipuliviipaleet ja perunakuutiot. Paista perunoita keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja täysin kypsiä. Siirrä lämmitettyyn tarjoiluastiaan ja peitä foliolla.

Lisää pannulle tarvittaessa vähän öljyä ja kuumenna tomaatteja ja oliiveja pannulla noin 5 minuuttia eli kunnes tomaatit ovat kuumentuneet, mutta eivät vielä hajonneet. Kaada seos perunoiden joukkoon.

tehdään vihersalaatti sellaseen laakeaan astiaan, kaikki erikseen, omiin sektoreihinsa... Saa kukin ottaa mieluisiaan...



jäävuorisalaattia

tomaattia

kurkkua

ananasta

sipulia (puolikkaita renkaita)

tonnikala (paloina öljyssä)

feta (kuutioina)

jotain hyvää salaatinkastiketta erikseen...



* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat