Vierailija

Tuli vähän paha mieli. :((

Kommentit (11)

Eihän tuossa nyt mitään syytä ole pahoittaa mieltään, vaikkei mikään maailman tyylikkäin kommentti olekaan. Naureskele vain mielessäsi, että onpa ystävälläsi suppea maailmankuva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yleensä mikään ei ole hyvä. Jos teet liian nopeasti epäillään vahingoksi jos liian kauan odottelet aletan jo tiedustella koska se toinen oikein tulee.Minultakin kysyttiin kun odotin esikoista muutaman kerran et oliko vahinko. Olimme olleet silloin jo useamman vuoden naimisissa ja minulla oli ikää (jo) 28-v.

Kyllä mäkin vähän ihmettelisin jos pomo tms. kysyisi, mutta ystävä. Ei kaikki vaan ajattele sitä niin pahana. Siis tarkoitan, että vaikka olisikin ollut niin mitä sitten? Kyllä itsekin jaan tuon kaltaiset asiat ystävilleni...No, riippuu tietysti vähän äänensävystäkin, kauhistelut yms. on sitten erikseen ja ei ihme jos niistä loukkaantuu!

Minulta samaa kysyi esimies!! Se oli mielestäni vähän liikaa. Vastasin totuudenmukaisesti, että ei ihan oli tarkoituskin näin.Meillä sama ikäero lapsilla. Kysymyksiä tuli myös kavereilta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat