Seuraa 

5v koko 33, 2v koko 28... Kenkiä on saanut ostella melko tiuhaan tahtiin. Toivottavasti kasvu hidastuu jossakin vaiheessa!

Kommentit (10)

mutta meillä tyttö kesällä 7 vuotta ja kengän koko nyt 36. Naisten pienimmät kävisivät, mutta niistä vaikea löytää kapeaa & matalaa, joka olisi pikkutytön mielestä kaunis.Pienemmällä 2v 6kk kengänkoko 26, mutta odotan talven jälkeen kasvupyrähdystä.

Tyttö melkein 5v 31 tai 32. Poika 3.5v 31. Pituuttakin kyllä molemmilta löytyy vastaavasti, ettei suhteessa pituuteen popo ole iso.Ja tosi tiuhaan ostellaan kenkiä. Varsinkin talvella noi pyrähdykset harmittaa, kun talvikengät kalliita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harmittaa oikein tuo mieletön jalankasvu. En olisi millään halunnut ostaa lenkkareita puistokengiksi vaan jotku ensikenkien tapaiset nahkakengät, mutta eihän niitä enää tosta kokoluokasta löydy. Oli sitten pakko tyytyä vikingin lenkkareihin. Ongelmana vielä monissa kengissä oli liian iso " suuaukko" eli kun poika nosti kantapäätä, niin kenkä lähti jalasta!

Meidän poju 2v5kk ja just ostettiin lenkkarit kokoa 27.

Kiva kuulla että pojumme ei ole ainoa isojalkainen.Melkein aina joudutaan ostamaan numeroa suuremmat kengät vaikka olisi kyse vain syksykengistä talvikenkiin siirtyminen.Niin huimaa vauhtia kasvaa meidänkin pikkumiehen jalka!

Ainakin Pääkaupunkiseudulla Jumbosta löytyy. Kävimme ostoksilla viime viikonloppuna ja ainakin silloin varastossa oli vielä yksi pari kokoa 27 sekä 28. Kengät ovat nauhalliset, siniset ja semmoista nupukin oloista nahkaa. Loppusummaksi tuli 57.80 kun ostimme kenkiin vielä pohjalliset. En olisi sinisiä ostanut, mutta kun ei muutakaan ollut tarjolla.

Daviseja sitten vaan metsästämään :)!

Mistä päin Suomea löysit kyseisen merkin K-kengästä? Kävin heidän nettisivuillaan, enkä sieltä kyseistä merkkiä löytänyt....Olivatko lenkkari vai kävelykenkätyyppiset, nauhalla, tarralla yms.?Asiasta innostunut,

-Cityäippä-

Pojalla ikää 2v6kk ja kengänkoko 28 ;). Pituuttakin runsaanlaisesti, että tarvitsee kai tukevan alustan. En tiedä, mistä on jalkansa perinyt, kun meikäläisellä normaali 38 ja isälläänkin vain 43, vaikka mittaa 190cm.Samoin kuin Hellu70 olen harmitellut, että ensiaskelkenkien koot loppuvat yleisesti 26:een... nahkaiset nauhakengät tai tarrakengät täälläkin olisi ollut hakusessa " ensikenkäominaisuuksilla" , mutta kun ei löydy kokoa, niin ei löydy :(.-Cityäippä-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat