Vierailija

kuinka kauan uskaltaa siis samaa tuttelia antaa...?? help!

Kommentit (12)

Jääkaapissakin vain, jos jääkaapin ja nesteen lämpötila on alle neljä astetta.Itse en antaisi kuin enintään tunnin vanhaa korviketta. Vaikka sairastumisriski on pieni, mahdolliset sairaudet voivat tappaa.

Jos on ollut vain puhtaassa pullossa, käyttöaika on maksimissaan neljä tuntia.

Ja Lastenklinikalla muuten ne jauhekorvikkeetkin tehdään vuorokaudeksi kerrallaan ja letkuruokituilla lapsilla menevät maksimissaan sen neljä tuntia kerrallaan letkuun. Silloin jos juotetaan pullosta, korviketta ei saa antaa tunnin lämmössä olemisen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juuri siksi kysyin, ajattelin, että heitänkö turhaan pois ja laitan uutta tilalle jos lapsi (6kk) ei huolinutkaan ja pian taas nälkä/jano.. ei kai sentään jääkaappikylmää voi vauvalle antaa!?!?

Mikäli on, niin en antaisi enää, koska sylki saa maidossa pahoja aikaan. Meillä ei ole ollut ongelmia vaikka maito olisi pari tuntia seissyt vaikka mukana laukussa, mutta toisaalta tämä oli talviaikaa eikä maito laukussakaan päässyt lämpenemään.

pistä itse maito seisomaan neljäksi tunniksi huoneen lämpöön ja maista, onko vielä hyvää:/Mutta naistenklinikalla ja kättärillä neuvotaan, että 2 tuntia voi pitää huoneenlämmössä. naistenklinikalla jopa sanottiin, että voi lämmittää uudestaan vesihauteessa, jos kerran on mikrotettu. tätä on meillä noudatettu.

Jos olet lämmittänyt niin tunti on ihan maksimi, jos et ole lämmittänyt ja olet pitänyt huoneenlämmössä niin oman tunnon mukaan (riippuen miten pienestä on kyse, ihan vastasyntyneelle en antaisi kuin ihan tuoretta) ja jos olet antanut huoneenlämpöistä/jääkaappikylmää ja laittanut pullon heti jääkaappiin niin eiköhän se jokusen tunnin kestä hyvänä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat