Vierailija

Siis millaista asua? Kuulisin mielelläni hyviä ja huonoja puolia lapsiperheen näkökulmasta ja miksei muidenkin. Paljon kiitoksia! =)

Kommentit (6)

Korsossa hyvät palvelut ja ihmiset sellaisa perustaviksia, normaaleja työssäkäyviä ihmisiä.Korsossa on myös huonot puolensa. Aseman lähellä notkuvat humalaiset. Eivät ne kyllä mitään kenellekään tee, mutta inhottavaa niitä on katsella ja kuunnella.

Ei kylläkään pitkänmatkan päässä Metsolasta. Korsossa On Suuri S- Market, Alepa, Eurospar K- Kauppa. Monta pankkia, postipalvelut. Leppäkorven koulu lähin koulu. Se sijaitsee ennemminkin Metsolan puolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tyttö on Ankkalammen päiväkodissa siellä Korsossa. Alueen ( Korso-Koivukylä) paras tarha. Todella hyvät ja ihanat ja asialleen omistautuneet hoitajat. Olen ollut erittäin tyytyväinen tarhaan. Tarhan työntekijät saivat muutama vuosi sitten hyvä työ- yhteisö palkinnon Vantaan kaupungiltaMe muutimme Korsosta Rekolaan, mutta tarhaa emme vaihtaneet.

Tiesinkin että Korson keskusta hieman levotonta, mutta ajattelin että häiritseekö se jos asuu juuri vähän rauhallisemmalla omakotialueella. Vielä olisin ollut kiinnostunut esim. päiväkodeista, kouluista, kaupoista ym. palveluista, vai onko kaikki palvelut Korson keskustan alueella?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat