Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mistä ihmeestä löytäisin 1-v pojalle värikkäitä ja pirteitä ulkoilupukuja / takkeja ja housuja? Haalareissa on aina tummansinistä tai muuta tylsää? Muutenkin kyllästyttää " sinistä pojalle" - maailma. Kaipaisin kovasti vinkkejä, mistä löydän pirteitä vaatteita, netistä tai ihkaoikeasta kaupasta! Jotain tiettyjä merkkejä, joilta löytyisi?

Kommentit (3)

Housuina olen käyttänyt ruskeita NameiItin reisitaskuhousuja joissa on ohut vuori.Sellon Orchestrassa on pojille ollut pirteitä värejä mm.punaista ja keltaista.Samoin Kampin POP:ssa (Polar och...mikälie) on VÄRIÄ pojille.Minäkin kammoan sinistä ;)

että on vaikea löytää pojille printittömiä vaatteita- kokeile kuitenkin zaraa- se punainen takki on mielestäni tosi nätti.meillä on asia ratkaistu ostamalla popista tummansininen (tiedän, hieman tylsä) takki, sitten lennen ihan kirkkaanpunaiset housut. ja reiman punainen pipo. eli minusta tummansiniseen saa kuitenkin kivasti yhdistettyä muitakin värejä tosi paljon (esim lime, mansikanpunainen, valkoinen, vaaleansininenkin, oranssi) jolloin kokonaisuudesta tulee ihan ok.mutta siis tänään kävin itäkeskuksessa ja löysin tasan yhden (!!) paidan, stockan bogi-mallistoa, jossa ei ollut printtejä- etsin siis siistiä kauluspaitaa lyhyillä hihoilla. henkassa ja maukassa olisi ollut ihan pienellä kuviolla, mutta ne olivat niin tunkkaisen värisiä, tummansinistä ja vihreää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat