Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (6)

että laita 1 sitruuna ja 2 appelsiinia, niin ei tule niin kitkerää.

ja minä olen aina siivuttanut hedelmät sinne sankoon. eli en ole puristellut niistä pelkkää mehua.

8 litraa vettä

2-3 sitruunaa

0,5 kg fariinisokeria

0,5 kg tavallista sokeria

1/4 tl kuivahiivaa



Osa vedestä kiehautetaan, laitetaan sokerit ja sitruunamehut sekaan. Lisätään loput vedestä. Kun neste on noin 40 asteista, lisätään hiiva. Annetaan käydä huoneenlämmössä 1-2 vrk ja pullotetaan (ei korkkeja kovin tiukkaan). Pulloon tl sokeria ja rusinoita. Valmistuu huoneenlämmössä noin 3 vrk:ssa ja viileässä noin viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tavallista kannattaa laittaa, ettei tule liian vahvaa. Ja sit pullotusvaiheessa rusinat. Keitätte ensin noi kaikki ja sit lisäätte haaleaan simaan hiivan, sit käymään vain ja sit pullotus!

Ei ole vaikeeta!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat