Vierailija

Lapsi vetäisi pöydältä huomaamattani suolanassakan ja huomasin vasta, kun tyttö istui sohvala ja sanoi monta kertaa Nam nam, että se JOI suolanassakasta suolaa. Nopeasti vilkaistuna sinne meni varmaan 2-3 ruokalusikallista....voipi olla tyhmä kysymys mutta voiko reilu 1v saada jonkun suolamyrkytyksen????

Kommentit (7)

Taalla Englannissa joku aika sitten adoptiovanhemmat joutuivat vankilaan kun myrkyttivat pojan syottamalla suolaa. Siina jutussa mainittiin kuinka paljon on tappava annos lapselle (en muista tarkkaan kuinka paljon se oli) mutta ei ollut montaa teelusikallista.Toisaalta, suola on niin pahaa etta voi hyvinkin olla etta lapsesi ei oikeasti niellyt sita niin paljon kuin milta sinusta naytti. Mutta silti, ota heti yhteys asiantuntijoihin ettei ehdi imeytya vatsasta elimistoon!

myrkytystietokeskus hus, sieltä sivuilta löytyy tietoa aineista. Katsoin ruokasuola kohdasta, siellä sanottiin, että jos lapsi on ottanut alle puoli teelusikallista, juomista annetaan paljon, mutta suuremmat määrät nieltynä kuuluvat lääkärin hoitoon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat