Vierailija

Kommentit (6)

takavuosien lainoja...En edes tiedä saako niitä enää... ja jos saa niin kannattaako ottaa lainaa joka on markkinalainoja kalliimpaa ja määrää kaiken sun talossasi???

Aravalainat yksityishenkilöilleVuonna 2004 kunta voi myöntää henkilökohtaista asuntolainaa valtion varoista ainoastaan valtion lainoittaman vuokra-asunnon omaksilunastamislainana. Lainan myöntää asunnon sijaintikunta.

Henkilökohtaisissa aravalainoissa on ns. kahdenkertainen velkasuhde. Velkasuhde lainan myöntäneen kunnan ja lainansaajan välillä sekä tätä velkasuhdetta vastaava velkasuhde valtion ja kunnan välillä. Valtiokonttori hoitaa lainojen velkomisen kunnilta sekä kunnan ja valtion väliseen velkasuhteeseen liittyvät muut tehtävät. Lainan myöntänyt kunta vastaa kunnan ja yksittäisen lainansaajan väliseen velkasuhteeseen liittyvistä toimenpiteistä.Henkilökohtaisten lainojen lainaehdot vaihtelevat lainan käyttötarkoituksen sekä myöntämisajankohdan mukaan. Eri vuosina myönnettyjen lainojen korot määräytyvät kulloinkin voimassaolevien säädösten mukaan.Koska uusia henkilökohtaisia aravalainoja ei ole myönnetty vuoden 1996 jälkeen (lukuun ottamatta valtion lainoittaman vuokra-asunnon omaksilunastamislainoja), jäljellä olevien henkilökohtaisen lainojen euro- ja kappalemäärät ovat viime vuosina voimakkaasti vähentyneet. Lisätietoa: Tilastot / Lainakanta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat