Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt tuli ihan oikosulku, ja en saa päähäni sämpylöitten ohjetta :( Elikkäs veteen vai maitoonko sekotettiin hiiva? paljoko tuli? onko se siirappi pakollinen, riittääkö öljy? entäs suola? Jelpatkaa! Kiitos

Kommentit (5)

Hiivan saat sulamaan nopeammin, kun murennat sen ihan ensimmäiseksi kulhon pohjalle ja kaadat sokeria tai siirappia (siirappi ei siis pakollinen, kunhan on jotain makeaa hiivan ravinnoksi) päälle ja sekoitat. Hiiva sulaa nopeasti reagoidessaan sokerin/siirapin/hunajan kanssa - itse vihaan iät ja ajat kestävää hiivan nesteeseen sulattelua.. :)



Määrät suunnilleen esim. näin: litra nestettä, ripaus hiivaa, yksi pala hiivaa, erilaisia jauhoja tunteella, loppuvaiheessa loraus öljyä.



Ihania leivontahetkiä, itsekin ajattelin tänään pyöräyttää sämpylöitä!





Vierailija:

Lainaus:


Nyt tuli ihan oikosulku, ja en saa päähäni sämpylöitten ohjetta :( Elikkäs veteen vai maitoonko sekotettiin hiiva? paljoko tuli? onko se siirappi pakollinen, riittääkö öljy? entäs suola? Jelpatkaa! Kiitos




Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Nyt tuli ihan oikosulku, ja en saa päähäni sämpylöitten ohjetta :( Elikkäs veteen vai maitoonko sekotettiin hiiva? paljoko tuli? onko se siirappi pakollinen, riittääkö öljy? entäs suola? Jelpatkaa! Kiitos




½l vettä tai maitoa, 1tuorehiiva liotetaan nesteeseen,jos käytät kuivahiivaa 1 pss sekoitetaan pieneen määrään jauhoja, siirappi ei ole pakollinen antaa hyvää makua ja auttaa hiivan toimimaan, ½ dl öljyä, pari tl suolaa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat