Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko jotain sitovaa ohjetta siitä miten isoja luokat saavat olla? Suunnitteilla on lähikouluumme yli kolmenkymmenen lapsen luokka, voiko sitä mitenkään esim. valittamalla johonkin estää?

Kommentit (12)

adhd-diagnoosin saanut lapsi ja muutama muuten levoton, ilman avustajaa? Ainakin päivähoidossahan erityislapset täyttää kahden lapsen paikan vai miten se menee? Ap.


Tehokkuutta vaan jo pienillekin lapsille ja luokat täyteen. Kaikilla on paljon mukavampaa, kun on ahdasta, meluista ja opetusmenetelmätkin sitä myöten yksinkertaistuvat. Onhan se nyt opellekin helppoa, kun pitää jättisuurta luokkaa pelkällä luento-opetuksella. Suut kiinni ja unohdetaan kaikki ryhmätyöt. Opettajat vaan ovat niin mukavuudenhaluisia, että haluavat pieniä ryhmiä, joiden kanssa voi retkeillä ja tehdä helpommin erilaisia projekteja ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

yrittää vedota turvallisuuteen, varsinkin jos ryhmässä on erityishuomiota vaativia lapsia paljon. Elikkä jos näyttää siltä että lapsi ei olisi turvassa luokassa, opettaja ei pystyisi vahtimaan ettei mitään tapahtdu. Muu ei oikein auta.

Ja ei todellakaan opet päätä luokkien koosta, eikä edes koulun rehtori, vaan kaikki on kiinni rahasta, mitä ylemmästä koululle annetaan. Siitä rahasta päättää viime kädessä kunnan valtuusto, eli katsokaa ketä äänestätte!Ja kuule, opelle ei todellakaan ole helppoa pitää 30 lapsen luokkaa. Aina parempi mitä pienempi.t. ope, tosin yläkoulussa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat