Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kaikki mitä myyvät kaupassa, ovat sellaisia, että laitaa ei saa kokonaan alas. Auttakaa pliis, kun mies on just kaupassa ostamassa :)

Kommentit (10)

kokonaan pois niin, että sen voi laittaa omaan sänkyynsä kiinni. Lapsi nukkuu siis vieressä mutta omassa sängyssään. Tosi näppärää. Samasta pinnasängystä saa sitten jatkossa lastensängyn 150 cm saakka. Ja patjat tulee kaupassa mukana. Leanderia myy Pikkukenguru. Katso www pikkukenguru fi, kokeilleena voin suositella. Mitään muuta vastaavaa en minäkään löytänyt kun etsin.

ja täytyy sanoa, että onpa kaunis sänky. Hinnakas, mutta taoisaalta kun ajattelee, että on pitkäkäyttöinen ja patja sisältyy hintaan, niin ei tunnu niin kalliilta. Mutta esineenä kaunis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yks vaihtoehto on ostaa tavallinen sänky, ja jättää siitä yksi laita asentamatta tai sahata ja askarrella se matala laita itse. Näin meillä oli tarkoitus tehdä yhdestä vanhasta pinniksestä, kunnes työhön ryhtyessämme huomasimme, että siinä vanhassa romussahan on laskettava laita. Ja meillä siis olikin jo valmis tuote. Hieman huonohkosti oltiin tutustuttu sukulaisilta saatuihin lahjoituksiin. Noloa...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat