Seuraa 

Onko kenelläkään kokemuksia Hartan skater X rattaista? Meille on ostettu viime vuonna Brion yhdistelmä kovalla kantokopalla ja nyt olisi aika vaihtaa rattaisiin istumaan, mutta Brion ratasosassa ei saa lapselle kunnon asentoa, tuntuu, että ratasosa on liian iso ja siksi haluiasin vaihtaa ne pois. Hartan Skater x vaikuttaa hyvältä, mutta hieman mietityttää tuo kolmipyöräisyys ja se, että miten ne talvella kulkee...eli onko kokemuksia kyseisistä vaunuista tai suositelkaa mielestänne hyviä rattaita kaupungissa asuvalle kovalle ulkoilijalle.

Kommentit (3)

hyvät ovat olleet. Erityisesti kolmipyöräisyydestä tykkään. Ovat paljon kätevämmät kuin nelipyöräiset, mm. kääntyvät yhdellä kädellä helposti. Niin ja menevät isojen ja leveiden renkaiden ansiosta eteenpäin kunnon sohjossakin =)



Meillä ovat olleet päivittäisessä käytössä vauvasta nyt 1,5-vuotiaaksi asti. MUTTA toisaalta ovat pitkät ja leveät ja haluaisin jo kevyemmät puistorattaat. Toisaalta järki sanoo, että näillä pärjää koko ratasajan, jota ei ole ikuisesti jäljellä, kun on nuo sattarit matkoille olemassa....



Ottaisin sinuna kyllä ehdottomasti kolmipyöräiset, jos liikutte paljon, mutta jotkin kevyemmät kuin Skaterit ehkä. Itsekin olen miettinyt mitkä sellaisia voisivat olla ( Emma, Quinny? Laadusta en tiedä). Hartanit ovat kyllä oikein laadukkaat ja meillä edelleen tosi hyvässä kunnossa ja takuukin voimassa. Musta on ollut hassu huomata, että monissa kärryissä on vaan 6kk takuu, kun näissä on 2v. Ajattelin ehkä myydä omat kyllä pois ennen takuun päättymistä nyt kun pikkukakkonen on tulossa.



Niin, sen viela haluaisin lisata, etta teutonian timmyissa ainakin vuoden 2006 mallissa saa kuomunkin hyvin suojaamaan lasta auringolta ja tuulelta. Meilla vanhempi malli, jossa kuomu ei mene kovin alas ja se on ainoa miinuspuoli verrattuina hartan skater x:aan, joissa kuomu suojasi lasta tosi hyvin auringolta ja tuulelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paras vaihtoehto, jos haluat vaihtaa yhdistelmat rattaisiin. Meilla oli nuo skater x:t vastasyntyneesta vahan reilun vuoden ikaan saakka. Kulkivat hienosti kelilla kuin kelilla ja aluksi tykkasin kovasti, mutta vauva-ajan jalkeen kyllastyin, koska olivat aika raskaat ja kookkaat (mm. bussissa vievat paljon tilaa pituussuunnassa), istuma-asento ei paras mahdollinen, poika jotenkin aina valui niissa ja kasattuina veivat paljon tilaa. Vaihdoin teutonian timmyihin ja niihin olen vielakin tosi tyytyvainen. Kevyehkot, kulkevat hyvin (ilmakennopyorilla ainakin), melko kapeat, tosi helppo kasata, selkanojan saa kokonaan makuuasentoon ja isompikin lapsi mahtuu istumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat