Seuraa 

Hyviä hoitoja vaippaihottumaan kaivataan. Pojalla 3kk26pv. ilmestyi yhtäkkiä paha vaikkaihottuma. Neuvoja kaivattaan, kiitos.

nurse ja yökyöpelipoika 3kk26pv

Kommentit (6)

...kuin teillä on ollut, kun suosittelen hoidoksi ihan vain talkkia tai perunajauhoja ja ilmakylpyjä? Meillä auttoivat ihon punoitukseen parissa päivässä. Rikki iho ei koskaan ollut.Sinkkivoidetta minäkin kyllä joskus käytin, kun sitä suositeltiin nimenomaan vaippaihottumaan! Onpas vaikeaa saada selkoa kaikista ohjeista...

että vinkki sekoittaa voiteita juuri eliminoi sinkin kuivattavan vaikutuksen!!!Tiesittehän että kortisonin käyttö ohentaa ihoa, ja mikäli iholla bakteerikasvua ts. iho rikki saattaa radikaalisti lisätä tulehdusta. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siinä on hydrokortisonia ja bakteeria tappavaa ainetta. Meillä ei auttanut enää mikään muu. Sitten kun iho parani, laitoin joka kakkavaipan jälkeen ja edelleenkin Novalan-voidetta, millä iho on pysynyt hyvänä. Ostin myös vastaisuuden varalle " Cavillon" - voidetta, mikä pitää kosteuden tosi pitkään poissa ja suojaa ihoa tehokkaasti.

oli käytössä vähän erikoinen tapa, koska ei täällä monikaan ole asiasta maininnut. Aina vaipan vaihdon yhteydessä kuivasimme poikamme föönillä. Tottui juttuun tosi nopeasti ja koskaan ei mitään ihottumia ollut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat