Seuraa 

Milloin sitä ei enään käytetä? Suunnilleen?

Kommentit (9)

11kk ja hoitopöytä yhä kanssa käytössä. Meillä on sellanen hutera tuo pöytä, joten poika " älyää" olla varovainen ja vaipan vaihto sujuu helposti. Lattialla pyörii ja hyörii koko ajan. Pöytä on myös ihanan selkäystävällinen äidille:) Aion käyttää hoitopöytää niin kauan kunnes poika oppii seisomaan suht tukevasti niin että saan vaipan vaihdettua niin että hän seisoo, siihen ei kyllä varmaan mene enää kuukautta kauempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole hoitopöytää käyttänyt juuri laisinkaan. Vaipat vaihdan sängyllä tai lattialla puuhapeiton päällä. Meille hoitopöytä oli lähes turha ostos, tosin laatikostoissa on hyvä säilyttää poitsun vaatteita. Esikopisen kanssa 11v.sitten käytin hoitopöytää huomattavasti enemmän.

meillä vauva 7kk ja vaihdan aina vaipat hoitopöydällä. En kyllä tiedä missä vaihtaisin jos en siinä. Kyllähän ipana meilläkin pyörii, mutta olen koko ajan vieressä niin ei siitä mihinkään tipahda.Tipy

Poika on tähän asti pysynyt ihan kiltisti pöydällä kun sille antaa käsiin vaipan vaihdon ajaksi jokun lelun (tai vaikka rasvatuubin tms) tutkittavaksi.Toivottavasti ei vielä aikoihin tarvitse hoitopöydästä luopua! Näin pitkän ihmisen selälle se on varmasti ergonomisin ratkaisu... :)

Sängyllä tai lattialla on ihan turha meidän vesseliä selättää ja pukea/vaippaa vaihtaa, heti alkaa kääntyleminen ja venkoilu. Hoitopöydällä osaa olla nätimmin joskaan ei liikkumatta eli koko ajan saa vahtia vaikka äiti on kieltäny hoitopöydällä kääntymisen... Aion käyttää hoitopöytää niin kauan kuin se käytännöllinen on eli ennen ku pukeminen ja vaipanvaihto sujuu omilla jaloilla seisten. Meillä hoitopöydän lähellä on paljon kateltavaa ja annan vauvalle aina jotain tutkittavaksi omaan käteen niin se kestää paremmin aloillaan.

ja meillä on ainakin vielä hoitopöytä käytössä ja on varmaan niin kauan kuin tyttö siihen suinkin mahtuu. Hoitopöytä on ainut paikka, jossa vaipan saa vaihdettua ja vaatteet puettua ilman, että tyttö pyörii kuin väkkärä ympäriinsä. Siksi hoitopöytä on meillä edelleen käytössä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat