Vierailija

"sinä oot sitten hoikistunut tosi paljon"Tuntuipa kivalta :)

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saman verran on mustakin lähteny. Mun mies ei ole kiloja vielä kommentoinu, mut katto mua viikonloppuna ja ilmotti että mä oon raskaana. Ei ole tarkotus olla joten katotaan onko oikeessa.

Meilläkin miehellä on linja, ettei turhia kehu (vaikka muuten hyvä onkin...)Laihduin jotain 5 kg (normaalipainon sisällä) ja keväällä rantasaunan kuistilla mies katseli takaapäin ja laitteli käsiään vyötärölleni ja sanoi, että jaa, nytpäs voi sitten päättää ottaako kiinni näin (vyötäröltä) vain näin (pienentyneistä jenkkakahvoista). Ja oli selvästi tyytyväisen näköinen. Ennen kai sitten oli ne kahvat laajemmalla :D

Ekan kerran kun oltiin miehen kanssa vietetty yö yhdessä, ja mentiin alasti juomaan keittiöön, mies katsoi pitkään ja totesi "et sä ookkaa yhtää nii läski ku näytät" Vähän ihmettelin tokaisua, mutta ajttelin, että varmaan se oi kohteliaisuus. Mies huomasi hämmästykseni ja selitti. "Eiku siis ku kaikki vaa aina sanoo et oot hirveen läski ja oon itekki aatellu nii ni et sä ny ihan niiin läski ookka ku luulis" että kiitos vaa:)

Sitä kuulemma jännitti hirveesti. Puhuu aina hermostuksissaa iha omiaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat