Vierailija

Kommentit (19)

rainbow kookosmaito

coop extra vaipat

coop nenäliinat, ihanan pehmeitä!

fetajuusto jotain ihme merkkiä, myydään prismassa. samanlainen viivakoodi kuin lidlin tuotteissa eli koko paketin matkalla.

mikälie vanukas kermavaahdolla tai ilman 4kpl alle 1¿

leivinpaperit, kelmut, foliot yms.

puotun nakit 10kpl 69senttiä

moilasen ruispalat 9kpl 99senttiä! alle 2¿kilo, säilyvät paremmin kuin vaasan ruispalat, joita on kyllä se 3 liikaa meille pussissa, jäävät syömättä.en vaihda

valion levi 30%

soft embo huussipapru

serlan talouspaperi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Meillä ei käytetä mitään ns. halppistuotteita. Mies ei varsinkaan tykkää. Lidlissä esim. ollaan käyty yhden kerran. Ei ostettu muuta, kun karkkia. Se ei vaan ollut meidän juttu. Ainut tosin mikä tulee mieleen, on Vuokkoset siteet, jotka on halpoja mutta hyviä. Ja niitähän se mies ei tarvitse! :)

Laadun takia ostan niitä, bonuksena on että maksavat noin neljänneksen esim. libressen tai alwaysin hinnasta.Ja mitä en vaihtaisi toiseen on maraboun premium dark -suklaa!

Mies haluaa vain Juhla mokkaa tai Presidenttiä. Maldon suolaa ei enää voi vaihtaa pois myöskään... tai ostaa jotain lypsylehmäpihvejä - lihan pitää siis olla liharotua.Pyykit taas pestään aina Daily Sensitivellä, sopii kestovaipoillekin. Euro Shopperia perinteisesti ainakin puuroriisi ja kuivatut luumut, ei nyt oikeastaan tuu muuta mieleen. Nykyään tulee ostettua aika lailla kalliilla ruokaa, kun halutaan laatua (mm. luomusäilyketomaatit - ne euroshopperin kokonaiset säilyketomaatit ja murskat on ihan kamalia tomaatin kantoineen ja kuorineen).

Ariel sensitive nestemäinen pesuaine, Juhla Mokka kahvi, Oboy kaakao, Soft Embo vessapaperi.Hyviä halpiksia: lähes kaikki säilykkeet kuten tomaattimurska, tonnikala, herkkusienet, ananas jne on halpistuotteina ihan samanlaisia kuin kalliimmat merkkituotteetkin.

mun mielestäni taas ES mansikkajogurtti on ihanan löysää, vähän niin kuin juotava jogurtti. Ei tarvi lusikkaa. Ja maistuu jännästi jäätelölle! IHANAA!

dailyn pesuaine pesee mennen tullen omot yms. tuli kuningaskuluttajan testissä toiseksi. pirkan muromyslit ovat parempia kuin mitkään muut vastaavat. euroshopperin mansikkajogurtti on ihanan paksua ja kermaisen makuista. hyvä ostos ja euroshopper mausteet ovat todella halpoja ja ihan samaa tavaraa kuin kalliimmat merkit.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat