Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

kuraiset kengät kohti penkin selkänojaa? Käytättekö jotakin pyyhettä, muovia vai mitä olette keksineet?

Kommentit (12)

ulkoilupukukangasta, jossa on toinen puoli harmaa. Pitää kurat ja vedet poissa auton penkiltä. Ja voi pestä pesukoneessa. =)

Kangas on osin istuimen alla ja nousee siitä takapenkin selkänojaa myöten ylös. Helppo ja halpa ratkaisu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli jokin vanha olisko markiisikangas tms. jossa toinen puoli vähän kumimaista. Leveys vähän yli penkin leveys ja pituuta reilusti, eli selkänojasta mutkan kautta melkien maahan. sitten tehtiin vain reijät pääntukien tappien kohdalle ja pysyy ihen hyvin paikallaan tuolin alla.

Mielestäni erittäin kätevä!Pitkillä matkoilla lapset usein syövät autossa jotain ja sotkuahan siitä syntyy. Kuopuksella on vielä tapana heittää tuttipullonsa pois, juotuaan tarpeekseen ja sitten ne maidon loput valuvat pullosta penkille!Irtopäällisessä on nurja puoli muovitettu, joten ei haittaa maidotkaan.

Päällinen vain pesukoneeseen ja taas on puhdas penkki!Lisäksi meillä on etupenkkien selkänojien takana Lasten kirjakerhon lokerikot, jotka suojaavat penkkiä esikoisen kuraisilta kengiltä ja pitävät lasten tavarat järjestyksessä.

tuli sellainen suoja, joka kiinnitetään niskatukeen. Meillä se on vaan hukkunut johonkin, kun esikoinen matkusti vähän aikaa kasvot menosuuntaan. Katselin tuota Pampersien kylkiäisenä tullutta lokerikko vähän sillä silmällä. Se varmaan toimisi ihan yhtä hyvin.

harmaata kumia oleva matto - eli samalaista tavallaan kuin autojen lattialla kumimatot. Matto on istuimen levyinen ja jäykähkö sekä siis pitkä, eli laitetaan osa (noin puolet) turvaistuimen alle ja siitä nousee autonpenkin selkänojaa suojaamaan. Matossa on nallen ja tassujen kuvia (mutta siis yksivärinen harmaa) ja lukee Seat Saver. Todella kätevä ja helposti puhdistettava ja jäykkänä pysyy siis pystyssä selkänojaa vasten ilman mitään kiinnityksiä tms.

Meillä lapset eivät enää matkusta selkä menosuuntaan mutta pidän sitä nuoremmalla t.istuimen alla niin että suojaa autonpenkkiä siitä taitekohdasta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat