Seuraa 

Olemme lähdössä mieheni kanssa vappua viettämään ja nyt pohdiskelen mitä ruokaa teen lapsenvahdeille jotka tulevat illalla kuuden maissa ja ovat noin puoleen yöhön. Todennäköisesti väittävät juuri syöneensä eivätkä tarvitse mitään syötävää, mutta jotain olisi mukava tehdä.

Kommentit (2)

Itse kokeilin tässä yks päivä, ja aattelin vapuksi tehdä tämmösiä pikku-suolaisia. Jopa mieskin tykkäsi, vaikka alkuunsa epäili eikä meinannu maistaa (vierastaa kaikkea uutta ja erilaista ruokaa!!). Sano vaan että nyt kyllä yllätty positiivisesti.



Kinkkukierteet



taikina:

4dl vehnäjauhoja

1dl perunamuusijauhetta

1tl leivinjauhetta

½tl suolaa

125g margariinia

2dl kylmää vettä

täyte:

150g savu- tai keittokinkkua tai kylmäsavulohta

1dl pieniä paprikakuutioita

1dl silputtua purjoa

1 muna

2rkl ketsuppia

2dl juustoraastetta

1tl pitsamaustetta (tai basilikaa)

ripaus mustapippuria



Taikinan valmistus: Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi pehmeä rasva jauhojen sekaan. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna turvota jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan.

Täytteen valmistus: Silppua kinkku ja sekoita kaikki aineet keskenään (muna raakana).

Kauli taikinasta 30*60cm kokoinen levy. Levitä täyte levylle ja kääri rullalle kääretortun tapaan.Leikkaa rulla n.1½cm paksuisiksi viipaleiksi ja käännä pellille leikkauspinta ylöspäin. Paista 225asteessa 15-18 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat