Vierailija

Lapseni ovat kerhossa joka on kerran viikossa ja johon lapset jätetään 3tunnin ajaksi. Täytyy sanoa että jo on perkele niitä ämmiä kun eivät mitään voi tehdä että lapsella olisi mukava olla täällä kerhossa!! Joka ikinen kerta lapset on paskaiset ja kusiset vaipat jalassa siellä. Joka ikinen kerta ne jättä ruoan jälkeen pesemättä suut ja kädet, kiva mennä kerhon jälkeen kauppaan kun on suu ihan ruoasssa. Koskaan ei voida lapselle vaihtaa puhtaita vaatteita päälle kun ja jos ne on sottantuneet touhuissa.. Ja aina on kumminkin varavaatteet mukana. Kerhossa on 2tätiä ja 6lasta ja luulis joutavan edes noi paskavaipat siivoomaan ettei lapsien pyllyt ala punoittaa!

Kommentit (19)

No, jos ap nyt puhuu totta, niin en minäkään hyväksyisi kakkavaipoissa lapsen pitkään pitämistä. Toinen juttu sitten, että onko sitä kakkaa ollut vaipassa jo ennen uloslähtöä. Ulkona sitä ei välttämättä haista ja huomaa, jos joku muksu siellä jöötii.

Ja naaman saat kai sinäkin ap putsattua???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin muksuparkissa ei kyllä ollut ruokailua, sillä se maksimissaan kolmen tunnin hoitoaika oli juuri sen mittainen että lapset söivätaamupalan ennen sinne tuloa ja lounaan kun parkki loppui.

Kyllä saattoi multakin jäädä joskus joltakin lapselta kakkavaippa vaihtamatta, ulkona kun sitä ei välttämättä tosiaan huomaa jollei vietä aikaansa nenä lapsen persauksissa kiinni... Ja kun hoidettavana on samaan aikaan useampi taapero, ei yhden lapsen mahdolliseen kakkavaippaan kerkeä niin täysillä paneutua. Kuinka moni äiti on niin täydellinen että ei koskaan ole huomaamattaan pitänyt lasta kakkavaipoissa kymmentä minuuttia?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat