Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ostinpa juuri Hamax Smiley -pyöränistuimen. Ohjeessa luki, että ei voida asentaa pyörään, jossa tarakan leveys on yli 155 mm. Ainossa on 170 mm.

Intersportin myyjä sanoi, että ei ole rajoituksia tarakan suhteen, koska istuin tulee runkoputkeen kiinni eikä varaa tarakkaan.No, myyjän sanaan uskoen ostin istuimen ja kotona huomasin käyttöohjeesta tuon rajoituksen.Onkohan kellään muulla Ainossa turvaistuinta ja jos niin minkälainen ja oletteko laittaneet Hamaxin istuinta, vaikka käyttöohje sanoo mitä sanoo.

Ihan hyvin se istuin siihen mahtuu enkä ymmärrä tuota ohjetta, mutta vähän epäilen, että onkohan siihen kuitenkin joku syy miksi tuo rajoitus on laitettu.t. Olivia

Kommentit (2)

Toiset tulee tarakkaan kiinni ja toiset ei. Jos istuimesi on sellainen, jonka voi laittaa tarakattomaan pyörään ja tulee vain runkoputkeen kiinni, niin tarakan koolla ei ole mitään merkitystä.Minä kanssa aina ihan yliherkkä jos käyttöohjeissa sanotaan jotain eikä asiaa pysty niin toteuttamaan/en ymmärrä ohjetta, niin kuvittelen laitteen olevan jotenkin vaarallinen.. :o) mutta varmasti jos pyöräistuin on tukevasti kiinni ja saitte sen ohjeiden mukaan asennettua, niin siinä ei ole mitään ongelmaa.

Arvelisin että tuo ohje liittyy ihan käytännön ongelmiin. Eli jos on tietyntyyyppinen leveä tarakka, Hamaxin istuimen tukiraudat ja jalkasuojat eivät yksinkertaisesti mahdu sen sivuitse.Nojaako istuimesi tarakkaan? Suurin osa Hamaxin malleista nimittäin tarvii sen tuen. Myyjien asiantuntemus näiden istuinten suhteen on joskus huono. Meillekin myytiin yksi istuin, josta väitettiin ettei se tarvitse tarakan tukea. Ajan mittaan tukiraudat kuitenkin alkoivat vääntyä alaspäin ja selvisi, että malli oli sellainen joka tarvitsi tarakan tukea.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat