Vierailija

Pitääkö kaikessa aina säästää, jopa aivan pienten lasten vaatteissa ja kengissä?! Kun lapsi vasta opettelee liikkumaan, niin melkein kaksinkerroin olevat hihat ja lahkeet ovat tiella ja haitaksi.

Tällainen haalariasu tuli taas toissapäivänä vastaan muskarireissulla. Tyttö parka, haaroväli roikkui polvissa. Tyttö taisi olla nippanappa metrin ja haalari kokoa 116 cm.

Ostakaa mieluummin halpa haalari useasti kuin kallis kerran kahdessa vuodessa!

Sivut

Kommentit (33)

Olen kokoa 36 tai 38 eli s ja m. Silti äiti ostaa kokoja l ja Xl koska sanoo että tarvitsen isoja kokoja koska olen niin pitkä!! Olen siis 178cm, mutta en todellakaan tarvi sitä kasvunvaraa enää :D

Ja olen lähes 30vuotias.. enkä edes ole ikinä lihonut vaikka mitä tekis.

Sillä on jääny toi kasvunvara juttu päälle, lapsena kuljin aina ylisuurissa kengissä ja vaatteissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä katselinkin maanantaina taas sinun nyrpeää naamaasi ja ihmettelin, että mikähän on meissä vialla. Sinunlaisia naisia kun näkee, niin ihmettelee, että minkälainen mies voi ikinä ottaa tuollaisen vaimon. Hymyn sinusta saisi irtoamaan, jos ripustaisi pää alaspäin puusta roikkumaan.Meillä on kyllä aika monta muutakin asua ja vanhat ulkoilupuvut ovat itse asiassa juuri sopivan kokoisia. Onpahan vaan mukava pistää seuraavaa kokoa oleva uusi puku päälle, että saa sinunlaisen kammotuksen kiemurtelemaan kateudesta, kun omalla lapsella on lumput päällä.Jos lapsi ei kompastu pukuun, niin eiköhän se ole ihan sopivan kokoinen, kun ei ole tarkoitus leikkiä ulkona, vaan käydä muskarissa.

kyllä ihan tosi, et jos on just oppinut kävelemään, niin voi hyvin ostaa yhden koon isomaat kengät, et ne menee syksylläkin.Kohta on (toivottavasti) sandaalikeli, eikä silloin kenkiä tarvita.

Tosi tyhmän näköistä kun naperot juoksentelee puistossa haarukset nilkoissa ja kauheat kasat hihaa lapasien ylle käärittynä.

Jos ne kalliit reimatekit verottaa rahavaroja niin ettei niihin ole varaa kuin kerran 2-3 vuodessa niin ostakaa halvempia haalareita!

ja sen kyllä huomaa usein itsekin, kun jollakin lapsella on tuliterät kengät puistossa, niin vaikea kuvitella, että 120cm pitkällä lapsella olisi joku 22 numeron jalka.

myyjät ovat aina sitä mieltä että ei noin pienelle voi ostaa noin isoa, mutta kyllä meidän lapset ovat aina niihin kasvaneet. Ostan alennusmyynnistä joulun jälkeen sekä juhannuksen jälkeen seuraavaa vuotta ajatellen. Mitä sitten jos puku on kakkospukuna hiukan iso alkuun. Seuraavaksi vuodeksi se onkin tarkoitettu. En ole koskaan huomannut että se haittaisi lapsen liikkumista.kengät ovat sitten asia ihan erikseen!!!

saman merkin talvihaalari kokoa 98 oli aikas sopiva. No näissä välikausihaalareissa on ihan eri mitoitus, ja on kyllä reilun kokoinen. Lisäksi poikamme on tosi laiha, joten jo senkin takia monet vaatteet näyttää tosi isoilta hänen päällään.Mutta myönnän kyllä, että ennen olin vielä pahemmin tollanen kaksi numeroa liian isoja vaatteita ostava äiti. Silloin mull aoli kyllä ihan epärealistiset kuvitelmat lapsen kasvamisesta (toiveet). Meillä siis melkoisen pikkuinen ja hidaskasvuinen lapsi : )

Tyttö on 83cm pitkä, ja ostin 92cm välikausihaalarin. Tämä sen takia, että syksyllä oli 80cm haalari, ja se tuntui heti siltä että just ja just mahtuu. Nyt ei enää mahdu mitenkään. Aattelin, että jos nyt ostetaan 86cm haalari, niin sehän on pieni jo ennen kesää (saman merkkinen kuin edellinen). No ehkä ei olis ollut, koska 92 senttinen tuntuu nyt aika isolta. Hyvin lapsi siinä kuitenkin liikkuu ja näyttää suloiselta.

ja se tuntuu aikuisestakin tosi tukalalta, saati sitten pikku taaperosta!Alle metrinmittaisella viiden sentin käännös vastaa kymmenen sentin käännöstä aikuisella. Kuka aikuinen hankkisi itselleen toppatakin, jonka hihat ovat kymmenen senttiä liian pitkät!

se olla kasvuvaraa! Kuka aikuinen kasvaa pituutta niin, että joutuu ostamaan sen takia uusia vaatteita jatkuvasti??? Lasten vaatteisiin menne hurjasti rahaa, jos uutena ostaa ja niitä on oltava kuitenkin sen verran, että ei tarvi koko ajan yhtä tai kahta puseroa pestä, kun tahtovat päivittäin kuitenkin likaantuakin. Onneksi sain vasta pojalleni satsin käytettyjä reilun kokoisia vaatteita niin ei tarvinu taas uusia alkaa ostamaan. Poika on nyt 86 cm ja 98 pusero sujahtaa aamulla päälle ja hihat kääritään nätisti. Jos poikaa häirittee niin ei sitä ainakaan menosta huomaa :)

Äiti oli ostamassa juuri kävelemään oppineelle lapselleen " pihakenkiä" . Katsoivat myyjän kanssa malleja läpi ja kokoa mitattiin. Äiti hoki koko ajan että " pitää mahtua sitten syksylläkin" . Myyjä suositti kokoa pienempää kuin minkä äiti lopulta valitsi.

Lapsi on siis pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen (tyypilliset suomalaiset mittasuhteet)Mutta koska kaksiosaisissa ulkoilupuvuissa ei voi ostaa eri kokoa olevia housuja ja takkia, koska ne myydään yhdessä ei erikseen, niin meillä käy niin, että takki on sopiva ja oikeankokoinen, mutta housuissa lahkeet on ylipitkät ja niitä joutuu aina kääntämään.

..ja meidän muksulle ostettiin ne paljon parjatut reimatecit ja ei ois kyllä tullu pieneen mieleenkään ostaa " just jemptiä" . Kyllä pitää puvun mennä viel syksylläkin.Ja tuo kenkä homma on muuten totta. tutukimusten mukaan muistaakasen 20% suomalaislapsista kulkee liika pienissä kengissä, jotka voivat vääntää jalan kippuraiseksi.Ja meil ainakin kumppareissa oli numero 23 oli aika niukka, niin ostettiin 24, joka oli taas aika reilu. mut mielummin näin. harvoin kengissä puolikkaita kokoja..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat