Vierailija

On raskasta kahden alle 2 v. kanssa. Viim. raskaudesta (2 kk) on 10 kg, vähän omaa aikaa ja sekin vaan menee av:llä, lehteä lukiessa tai ostoksilla. En kerta kaikkiaan saa aikaiseksi tehdä paljonkaan kotitöitä, tuntuu ettei mieheni ymmärrä mua, vaikka paljon hän auttaakin. Tunnen olevani tylsistynyt, yksinäinen, ruma ja lihava :((( Ja niihin tunteisiin sitten syön...

Kommentit (5)

Ootko saanu nukuttua? Koitahan nyt olla keräämättä paineita siivoomisesta ja kiloista. Nyt oot vaan ja tutustut vauvaasi.Jos ei arki pelaa niin juttele neuvolassa, ei kannata kärsiä!Ootko puhunu miehelle olostasi?Mää ilmotin miehelle kun kakkonen syntyi että mua saa vaikka JOKA PÄIVÄ kehua kauniiksi ja seksikkääksi!! Olo oli kuin ylipainonen valas ja inhosin itteeni. Raskaana ollessa ostin välillä käpykakun salaa ja söin sitä niin paljon kunnes ei enää pystyny.Sitten kun kakkonen syntyi odottelin kunnes jaksan liikkua ja huomauttelin miestä kehumaan mua ja sitten iski päälle liikkumisinto. Söin suklaata mutta ostin vaan pari pätkistä.. Mies mukaan kauppareissuille tai tee lista äläkä osta herkkuja -tai jos ostat niin mieti tarkkaan mitä ostat, älä kaikkea! Tai mies kauppaan yksin..Helpota arkea, älä siivoa tai tee ruokaa joka päivä. Imuroida voi viikonloppuna ja pyykitkin voi odottaa!

Tee mistä nautit. Vähennä vaikka ostoksilla käymistä ja nauti lapsistasi ja miehestä!Jumppaa lasten kanssa, iltasin jos saat lapset nukahtaan ja katselet telkkaa rauhassa, kävele kauppaan tai mene esikoisen kanssa puistoon juokseen. Kävele pidempi matka; jää aikasemmin jos kuljet bussilla tai parkkeeraa auto kauemmas.

Olisko mahdollista jos vaikka kerran viikossa menet vain toisen lapsen kanssa vaunukävelylle REIPPAASTI liikkuun? Tai uimaan yksin, kuntosalille.. Hyvä ryhti ja paljon venyttely pitkin päivään kannattaa!!

Nappaile paljon hedelmiä ja kasviksia, muista ottaa D-vitskuja ittekin!Kaikki muutokset on kotiinpäin. Älä muuta liikaa liian nopeesti; syömisetkin vähennät pikkuhiljaa.Hurjasti tsemppiä lähettelee puolivuotiaan ja puolitoistavuotiaan äite!

Aluksi mä päätin, että vauva saa olla 3 kk ennenkuin edes yritän tehdä asialle mitään, koska jotain realismia siihen univajeeseen ja imettämiseen ja pakollisiin hommiin tarvittiin. Sitten hankin askelmittarin, mikä innosti " askeltamaan" vaikka paikallaan musiikin tahtiin. Sitten aloin meikkaamaan ja laittamaan hiukset joka aamu (ennen lapsien valmiiksi laittoa). Piristää kummasti katsella itseään laitettuna kuin harmaana. Ja tosiasia on se, että jos eka laittaa muksut, syö aamupalat jne, niin ulos lähdetään siinä vaiheessa, kun olisi aikaa laittaa itseään. Niinpä teen sen ensiksi, kuten eräs 7 lapsen äiti vihjasi. Sitten vaan aloin vähentää napostelua. Napostelen vieläkin, jos päivä on ollut kaamea, mutta nykyään kevyt limpsoja ja kevyt poppareita tai kevyt jäätelöä. Sitten aloin vielä käydä kerran viikossa jumpassa. Kaikki kilot on karissut pois, eikä vauva vielä edes konttaa.Tsemppiä sulle ja iloista kevättä ja kesää koko perheelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla työpäivät venyivät iltakuuteen tai seitsemään, joten omaa aikaa jäi pari tuntia kunnes kaaduin väsyneenä sänkyyni että jaksaa herätä taas klo 6. Joten yritin maksimoida oman aikani rentouttavan ja ilahduttavan vaikutuksen ostamalla aina suklaalevyn. Melkein joka ilta. Painoa tuli ehkä 15 kg, ennen kuin huomasin. Aloin vaan pakottautua kotiin jo klo 17 aikaan ja käytin saamani tunnin lenkkeilyyn. Paino on tippunut vasta pari kiloa, tiukassa on kilot, mutta suunta on oikea. Aikaa ei voi millään korvata, joten kannattaa tosiaan mahdollisuuksien mukaan yrittää järjestää itselleen omaa aikaa kuntoiluharrastuksiin. Siitä tulee ihan yhtä hyvä mieli kun suklaastakin.

Jos tekee mieli syödä niin syä vaan, mutta semmosia ruokia mitkä ei lihota. Mansikoita, vadelmia, appelsiineja, salaattia jne.

Tällä konstilla muuten painokiin putoaa vaikka söisit kuinka paljon tahansa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat