Vierailija

Eihän elämää voi jossitellen elää, yhtä hyvi jo syntyneelle lapselle voi tapahtua jotain. Esim. varaatte matkan ensi syksyksi, ja 5 v:nne joutuukin sairaalaan viikoiksi juuri silloin.

Kommentit (14)

ja kyllä kai sen tietää siis jo pian vauvan synnyttyä, onko jotain erikoista vai ei, mutta jos peruttaisiin vaikka 5-6 kk ennen matkaa, niin nuo tstokulut 250-300 eur menis - ei siis ihan pikkuraha.ap

ei ole aiempien kolmen kanssa kokemusta, ovat olleet ihan ok helppoja vauvoja.Tulokas olisi n. 5 kk vanha matkan aikoihin, oiskohan koliikki jo silloin ohi?Toisaalta, eihän sitä ikinä tiedä jos onkin jotenkin vammainen tai vaatii erityishoitoa - nenämahaletku tai jotain muuta pienempää viritystä...

korvaiskohan sitten matkavakuutus sitä.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..mutta matkalle lähti sitten vain mies kaverinsa kanssa. Vauva oli koliikkivauva, eikä kyllä käynyt mielessäkään että olitaisiin lähdetty (olisi ollut "matka helvettiin" todennäköisesti myös muille kanssamatkustajille)..Mutta voisin kuvitella varaavani matkan uudestaankin vielä syntymättömälle, koska eihän sitä koskaan voi olla varma mikä tilanne on puolen vuoden tai vuoden päästä. On sitä matkat menneet joskus penkin alle muistakin syistä.

että lapsen syntymään oli jotain neljä kuukautta.Pakko varata, hädin tuskin saatiin haluamaamme hotellia näinkään! (Viimeinen huone siis irtosi.)

Vauva oli hankala ja koliikkinen, mutta ajateltiin että 5kk iässä on jo helpompaa. Vielä matkalle lähtiessä pari päivää ennen pelotti mitä siitä tulee, mut se koliikki tai joku vatsavaiva loppui muuten siihen matkaan kuin seinään ja oli kivaa! :)

jo tutkin, ja jouduttaisiin 250-300 eur maksaa peruutuskuluja. (Jos peruutus kk ennen matkaa). Mun mielestä se on aika paljon...En ajatellut matkatoimiston kautta ottaa muita vakuutuksia, kun meillä on matkustajavakuutukset jo liiton kautta joihin kuuluu myös lapset - eli jos joku oikea ÄKILLINEN sairastuminen tapahtuisi, niin silloin vakuutukset korvaisi peruutuksen.ap

Meidän suurperheen pitäisi varata matkat tosi ajoissa, jotta mahdutaan samaan huoneistoon ja kohtuuhinnalla.Uskallanko varata ensi vuoden matkoja jo nyt, kun vauva syntyy vasta loppuvuodesta? Eli pitäisi sitten jotenkin saada varattua se paikka syntymättömällekin, mutta tämä kai on mahdollista.Mutta mitäs jos tuleekin jotain eteen ettei voidakaan lähteä, ongelmia vauvan kanssa tai jotain.....? Kun ei sitä ole vielä kunnialla uloskaan saatu.Taas jos en nyt varaa, ei lähdetä sitten mihinkään, kun ne meidän haluamat matkat on varmasti jo menneet.

Lainaus:

ja kyllä kai sen tietää siis jo pian vauvan synnyttyä, onko jotain erikoista vai ei, mutta jos peruttaisiin vaikka 5-6 kk ennen matkaa, niin nuo tstokulut 250-300 eur menis - ei siis ihan pikkuraha.ap
se taitaa nyt olla se riski, mikä teidän on otettava, mikäli matkalle mielitte.Koko matkaan menevään hintaan nähden se on pieni osuus. Entä miten on sen vaihtoehdon kanssa, että matkan ajankohdan vaihtaa esim. myöhemmäksi.Sinänsähän jos teillä vauvan sairauden vuoksi matka peruuntuu, kyseessä on selkeä sairastapaus - miten se sitten vakuutuksiin vaikuttaisi? Olisko siinä mitään saumaa?

(lasketun ajan) ja tämän matkan välillä? Jos esim. peruutatte matkan vaikkapa 2kk ennen matkaa?Siis jos teidän vauvanne joutuisikin jäämään sairaalaan tms. vastaavaa, niin senhän yleensä kuitenkin tietää hyvinkin jo raskauden loppupuolella tai viimeistään heti syntymän jälkeen.Kyllä mä varmaan varaisin matkan, mutta en voi toisaalta kuvitella, että itse jaksaisin matkustaa ennenkuin vauva olisi n. 6kk vanha.

tuo 2:n toteamus.Ja muutenkin - voihan tämä vauva ollakin joku hirmukoliikki-allergia-vaikea erikoistapaus tai muuten sairaalloinen tai jotain, että ei huvita matkustaa.

Sitten jouduttaisiin maksamaan monta sataa peruutuskuluja tstokuluina.Jos taas kävisi äkillisesti niin, että joku perheestä vaan sairastuu juuri silloin, niin silloin kai matkustajavakuutuksemme korvaisi peruuttamisen kulut.Mutta sitä ei vakuutus varmaan korvaa, kun toteaisi "oho tulikin vaikea lapsi ei huvitakaan lähteä."ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat