Seuraa 

Hei

voisiko joku selkeyttää tyhmälle erilaisten kantoliinatyyppien plussat ja miinukset. Rengasliina, trikoinen liina ja mitä niitä nyt olemassa onkaan. Liina tulisi käyttöön vastasyntyneestä ylöspäin. Ja mistä näitä liinoja saa hankittua.Kiitos

Kommentit (4)


Ja niitä on tosi paljon nykyään kotimaisia tarjolla eri kuoseissa...KAIKKI suomessa myytävät kantoliinat esittelyineen lyötyy täältä: http://www.kantoliinakanava.fi/ Siellä on myös myyjät mainittu sekä kantoliinatukihenkilöt jolta saa henk. koht opastustaMuuten, jos ei ihan välttämättä uutta liina halua ostaa niin erittäin paljon vähän käytettyjä liinoja löytyy Babyidean liinakirpparilta: http://www.babyidea.fi/Jos haluat lueskella enemmän keskusteluja liinoista niin käy tossa luomupuolella lukemassa.Tai sitten kestovaippainfon liinakeskusteluissa: http://www.kestovaippainfo.fi/index.phpMe oltiin tosi tyytyväisiä jo synnärillä hankkimaani pitkään trikooliinaan ja sain sidonnan tehtyä ihan itse ohjeiden perusteella synnärillä vaikka en ollu etukäteen harjoitellut =) Onnea uudesta pikkuisesta.

Mainitsemasi liinatyypit ovat kaikki hyviä - kukin tiettyyn käyttöön tai käyttötapaan. Vähän niin kuin joku tykkää kauppakassina ajella nissan micralla, toiseen käyttöön sopii paremmin toyota corolla ja sitten joskus pitää päästellä citymaasturilla ;-)Vastasyntyneen kanssa on helpoin mielestäni aloittaa pitkällä trikooliinalla, tarvitaan vain yksi sidonta, kietaisuristiII ja homma toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käypä katsomassa www.kantoliinakanava.fiItselläni on sekä Nova-rengasliina, että TricotSlen-trikooliina. Trikooliinaa olen käyttänyt paljon, on todella hyvä ihan pienelle vauvalle varsinkin. Rengasliinaa olen käyttänyt vain muutaman kerran, koska se on huomattavasti epäergonomisempi kantajan kannalta.Noilta nettisivuilta saa todella paljon tietoa eri liinoista ja niiden ostopaikoista.Magnhild

Mulla oli rengasliina, mut mä en tykännyt eikä tykännyt vauvakaan. En saanut sitä tarpeeksi tukevasti ja vauva " heilui" vähänkuin irrallaan.Sitten ostin mollavauvan sidottavan liinan. Siitä olen tykännyt, joustaa sopivasti ja vauvan saa sidottua napakasti, vauvakin tykkäs. Tykkää vielä isompanakin olaa siinä.Suosittelen liinaa joka joustaa, koska se on helpompi sitoa napakasti, eikä tartte kiristellä sit välillä. Mä en ainakaan tykännyt trikooliinasta tai kudotusta vaan nimenomaan tuollaisesta stretsh liinasta.Mut makuja on monia, kokeilemalla löytyy se omin liina. Kotiesittely? Katoliinatukiryhmät? tms.. Niissä voi kokeilla erilaisia liinoja ennen päätöstä.Hyviä liinailuhetkiä kaikille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat