Vierailija

Etsin ja itkin ja ympäri asuinaluettamme ja huusin apua,

kaikki vaan tuijotti, ketä näin pihoilla.Onneksi lapset tulivat lähipiiriin juuri kun olion soittamassa apua.

Naapurin iso poika oli vienyt lapset läheiseen metsään, juuri sillioin kun vaihdoin pienen vaipaa sisällä.

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Menisitkö heti kysymään voinko auttaa, mitä voisin tehdä puolestasi? Siis ihminenhän voi etsiä vaikka lemmikkigerbiiliänsä ja jos juoksee ympäriinsä, niin ei kai kukaan lähde perään juoksemaan!Jos lapset häviää, niin pysähtykää ihmisten luo ja kysykää ovatko nähneet, voivatko auttaa, annat lasten tuntomerkit jne.Minustakin on erittäin epäilyttävää, että miksi se isompi poika vei lapset metsään ja miksi lapset lähti kielletylle alueelle jonkun perään?

Tarkoitan siis tämän(kin) ketjun vastauksia, joissa syyllistetään ja haukutaan ap:ta. Kaikki sympatiat minulta sinulle, ap! Onneksi lapsesi löytyivät ja olivat kunnossa!!Sellaista se on nykypäivänä, ketään ei kiinnosta auttaa toisia :( Tosi kamalaa..Toljotetaan vaan monttu auki ja jälkeenpäin juorutaan mitä tapahtui. Voi voi sentään..

Aikuiset ihmiset ovat välillä kovin välinpitämättömiä. Lapset yleensä taas auttavat erittäin mielellään, ja ovat otettuja kun saavat auttaa.

Varmasti ap:ta vieläkin tärisyttää.. Ota illalla lämmin kuppi teetä, ja älä enää rankaise itseäsi miettimällä mitä olisi voinut tapahtua. Olen puolestasi onnellinen, että lapset ovat kunnossa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat