Seuraa 

päälle esim.autoillessa ja vaunuillessa kun lämpöasteita on +15??

Esikoinen kun on kesällä syntynyt,niin piennen pukeminen ei tuottanut silloin ongelmaa...mutta pikkukakkonen kun on tammikuussa syntynyt,niin nyt mietityttää mitä sille oikein pitäisi pukea että olisi sopiva??

Kommentit (9)

body, collegehousut, sukat, fleecehaalari ja ohut Tuttan pipo. Pehmeäkoppaisten vaunujen koppa oli illallakin auki ja silti poika oli aivan kuuma.Tänään laitan pelkän keväthaalarin päälle. Vaunuissa on PALJON lämpimämpi kuin ulkoilmassa... esikoisella pidin kopassa sisälämpömittaria, jotta tajusin vähentää vaatteita kunnolla.

Olen pitänyt 3 kk tytöllä sisävaatteiden (body + sukkikset) päällä villasukat, ei-villaiset lapaset ja kangaslakin + ohuen haalaripuvun. Lisäksi ollut makuupussissa, mutta se taitaa olla jo liikaa, kun pipo on herätessä hiestä märkä. Mutta kun aurinko menee pilveen ja tuuli käy, vaatetta onkin ehkä liian vähän?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän pojat viihtyy paremmin villapuvuissa kuin fleecepuvuissa. Ovat niin kuumaverisiä kai, että pää on ihan märkä aina kun yrittää fleecessä nukuttaa. Villa kai hengittää paremmin. Muuten meilläkin on ihan sama vaatetus.

Pientä kokeilua vaatetuksen kanssa on tehty ja todettu että kaikki taitaa olla liikaa meidän neidille :( kun aina on kuumissaan ja pää märkänä vaikka yrittää pukea ohuelti...No toivottavasti kohta tulee niin lämpimät kelit että selvitään kesävaatteilla =)

Varsinkin autoillessa vauvan pukeminen on tosi ongelmallista... lyhyille matkoilla puen samat vaatteet kun uloskin, mutta jos mennään autolla pidemmälle, niin riisun pois kaikki ulkovaatteet ja annan pojan olla autossa ihan sisävaatteissa. Meidän vauveli on siis 3kk.Vaunuista oon ottanut pois jo makuupussin, joten (kova) koppa on ikään kuin tyhjä... ja vauvalla on päällänsä sisävaatteet eli body + potkarit ja sitten vain tumput, kypärämyssy, ohut pipo (ehkä turha?) ja fleecepuku. Tarkenee todella hyvin ja on ihan lämmin.

on tänäänkin noin kymmenen astetta lämmintä. Ja pojalla on päällä body, puolipotkarit, tumput, myssyt, villapuku ja äitiyspakkauksen ohkanen haalari, eikä ole poika hikinen. Pehmeässä kantokassissa on, mutta olen ottanut kantokassiin kuuluvan pääliosan pois. Ainoastaan ns. jalkasuoja on paikallaan.Tuosta autosta... Kun meille kans tuli talvivauva ja joudumme paljon liikkumaan autolla välimatkojen takia, niin hommasin pojalle turvakaukalopussin. Sinne vain kypärämyssyn ja tumppujen kanssa niin kyllä tarkenee talvellakin. Jos lämpimämpää niin pussi auki vaan. Ite ainakin tykästyin kovasti. Ei tarvi esim. kylään lähtiessä sen kummemmin pukea.

Samoilla linjoilla. Meidän kolmikuukautisella on vaunuissa body ja potkarit + sukat, ja tämä paketti pannaan fleecehaalarin sisään. Päässä silkkimyssy. Ja hiki meinaa tulla. Nyt poistan makuupussin vaunuista.Lämpötilan selvittämiseksi hankimme halvan digitaalisen lämpömittarin, jonka piuha pannaan haalarin sisään. Se näyttää haalarin sisässä olevan 25¿30-astetta, olipa ulkona sitten seitsemän tai kymmenen astetta. Niissä oloissa vauva on ollut erittäin tyytyväinen.

meillä myös sisävaatteet (trikoobody & potkarit), lakki, tumput, pikku karvatöppöset ja kevythaalari. makuupussi jätetty tällä viikolla pois. mun mielestä meidän yhdistelmävaunujen kantokassi on itsessäänkin lämpimän oloinen. tarvittaessa availen (auringossa) vähän kantokassin yläosaakin ja taas tuulisella kelillä pidän pikkupeittoa vauvan päällä (eli kantokassin sisällä). vauvat varmaan erilaisia, mutta meillä ainakin liian kuumat vaatteet tekevät ulkopäikkärit lyhyiksi. tosin äitikin on avantouimari eikä siis vilukissa lainkaan. mutta tärkeintä lienee se, että jokainen tunnustelee itse, että miten oma vauva parhaiten viihtyy ja pysyy silti lämpimänä.

Sisävaatteet (body+puolipotkarit tai potkupuku) +villasukat +tumput +kypärämyssy +ohut haalari (fleece tms.) vaunun kovassa kopassa makuupussissa mutta pussi auki. Hyvin on viihtynyt ja nukkuu pitkiä päikkäreitä herätessä on iloinen eikä pää märkänä kuten talvella :)Kiti & Roni 3 kk 1 pv

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat