Vierailija

Onko muita kellä tälläinen ajatus, että kahteen jää? Meillä kyllä pieni ikäero tulossa,1v4kk, eli työllistää tuo ensimmäinenkin aika tavalla sitten vauvan synnyttyä ja hirvittää valmiiksi... ihmettelen niitä ja nostan hattua ketkä jaksaa " tehdä" lapsia putkeen (vaikka niitä kyl mielestäni saadaan).En sano ettei ikinä enää, mutta ainakin joku sopivalta tuntuva tauko tämän jälkeen. Lapset on kyllä suunniteltuja ja toivottuja olleet, ei vahinkoja siis.

Kommentit (9)

Meillä yksi lapsi, 1v2kk ikää hänellä, ja vaikka onkin ihana lapsi niin toista en jaksaisi! Tuossa yhdessä tuittupää taaperossa on ihan tarpeeksi hommaa tällä hetkellä. Olen ajatellut, että ehkä joskus viiden vuoden kuluttua voisi mahdollisesti sitä toista harkita...jos sitten enää jaksaa aloittaa vauvarumbaa alusta:)

mulle ainakin tälle hetkellä. pojat 2v11kk ja 1v8kk, kun nämäkin kunniala kasvattaa.

Ja miehellä reuma joten lääkkeetestää raskaaksitulon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

no mulla nyt taapero 1 v 8kk ja vaavi 4 kk, eli 1v4kk ikäeroa ja töitä riittää. Silti vielä joskus käy mielessä, että pitäsköhän kolmaskin.. Sitten menee hermot, kun molemmat itkee ja vain yksi syli ja moiset ajatukset unohtuu. Jos mies ois enempi apuna niin sitten!

Lapsillamme on vuoden ikäero, mutta niin sitä vaan sitten lapsi haluttiin tehdä noin 5 vuotta nuorimman syntymisen jälkeen. Juuri kun on oppinut taas löhöilemään ja ottamaan rennosti ja nukkumaan yönsä. Masokistin vikaa varmaan meissä vanhemmissa.

Meillä lapset 5v 2v ja 10kk ja kyllä tuntuu että nyt ois muutamaksi vuodeksi kädet täynnä työtä ihan näissä lapsissa. EHKÄ joskus vielä 1 <3

oli henkisesti raskas odotusaika, vaikee vauva ja mitä kaikkee. mutta niin nopeesti ne kaikki unohtuu. nyt on ollu jo vuoden verran hirvee vauvakuume, mutta kun mies ei millään suostu kolmanteen, niin minkäs teet? välillä tulee itsekäs olo, mitä niitä lisää enää tekemään, kun pikkuhiljaa rupee helpottamaan, mutta sitten taas näkee jonkun vauvan jossakin ja tulee taas niin hirveä vauvakuume. mutta kun en jaksa miestäkään vaihtaa, niin saan tyytyä noihin kahteen pikkaraiseen. ja tietenkin pitää olla onnellinen että on jo kaks lasta saanut. ja ikää meidän lapsilla kohta 4v ja 1v9kk, eli ikäeroa 2v3kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat