Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tiedän, että puuroja saa alkaa antamaan vasta 1/2v.eteenpäin, mutta onko joku antanut aikaisemmin. Jos on, niin mitä puuroa ja miksi?

Meillä kokeiltiin illalla maissivelliä(terv.hoit. + lääkärin ehdotus,poika kun on heräillyt viimeöinä syömään tunnin välein). No vellin syöminen ei oikein onnistunut, poitsu kun ei tuttipullosta halunnut(ehkä reikä liian pieni+poika väsynyt), reiällisestä nokkamukista ei onnistnut, eikä lusikalla.Ehkä reenaamme asiaa huomena päivällä.Tänäkin yönä heräilyt siis tulevat tunnin välein,arrrggg.

nurse+yökyöpelipoika 3kk26pv.

Kommentit (5)

...riisihiutaleista tehdyllä puurolla. Tein puuron veteen, ja sekoitin joukkoon tissimaitoa. Tyttö oli muistaakseni vajaan puolivuotias silloin, ja lusikalla syötin.Ei välttämättä kannata antaa puuroa tai velliä viimeiseksi illalla, ennenkuin sen sopivuus on kokeiltu. Jos nimittäin aiheuttaa vatsaoireita, niin koko yö menee sitten niitä huutaessa.Suosittelenkin, että kokeilet puuroa/velliä muutamana päivänä aamulla, kun lapsi on pirteä. Näin myös mahdolliset mahavaivat ajoittuvat päiväsaikaan, eikä koko yö mene pilalle.Arica ja Catina 9kk 3vko

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä annettin 3,5kk iästä alkaen hipp:n riisipuuroa jossa on persikkaa ja banaania. Sekoitin siihen vielä hiukan jotain hedelmäsosetta ja ihan kivasti tuntui laskevan.

Oletko antanut velliä tuttipullosta johon olet vaihtanut vellitutin. Meillä ainakin velli syödään sillä koska siinä on isompi reikä.

Meillä ensimmäinen puuro oli muksun(??) peruna-porkkanapuuro, jota vauva alkoi maistelemaan n. 4,5kk:n ikäisenä. Tein myös itse maissi- ja riisijauhoista (risentan) puuroa vauvalle, kun viljat aloitettiin vasta paaaaaljon myöhemmin. Eipä tuo peruna-porkkanapuuro mitään oikeaa puuroa ole, mutta meillä ainakin sillä oli hyvä aloitella. Samoin maissipuuro maistui oikein hyvin.Jos harkitset jonkun puuron aloittamista, niin varmaan melko varovasti kandee aloitella ettei käy vauvan masun päälle.Mehis ja pojuli 8kk

Meillä aloiteltiin riisi- ja maissijauhoista keitetyillä puuroilla. Varsinkin riisipuuro oli hyvää. Tosin yöheräilyyn ei auttanut. Yöheräily loppui vasta, kun poika oli 6kk ja söi kiinteitä " täyspäiväisesti" . Siihen asti syötiin noin 5 kertaa yössä plus muut heräilyt. Nyt poika 7kk eikä enään syö öisin. Ihanaa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat