Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarjoukset eivät ihan yllä toivomaamme, joten ryhdyimme miettimään pieneksi käyneen asunnon vuokraamista. Vuokralaiset olisi jo valmiina. Onko kukaan muu päätynyt tällaiseen vaihtoehtoon?

Kommentit (9)

Välittäjä antoi meille todennäköisen myyntihinnan ja vuokrahinnan ja sanoi että menee sekä kaupaksi että vuokralle. Nyt heinäkuussa ei ole vielä kauppoja tehty, mutta lienee hiljainen aika keskikesä. Pitää nyt tosissaan alkaa miettiä sitä vuokraamista. Kaipa ne asuntojen hinnat jossain vaiheessa taas nousevatkin, vaikkei tässä ole kyse kun parista tonnista pyyntihinnan suhteen...Pohti ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

En pitäisi nyt sijoitusasuntoa. Asuntojen hinnat tulevat pian alas.
Ei ole varmaa edes Helsingissä hintojen llasku, saati sitten muualla Suomessa, missä mitään kuplaa ei ole edes syntynyt.

uusi kämppä maksaisi max 200 000 niin sitten voisin harkita.Ota huomioon, että vuokralainen voi lähteä kuukauden irtisanomisajalla ja jos teillä on velkaa vanhasta kämpästä niin te maksatte sen jälkeen kahden kämpän lainaa.

200 tuhatta, vaikka se olisi kahdesta eri asunnosta. Toisaalta olisi kiva saada mahdollisimman pieni lainapääoma, mutta toisaalta pystymme kyllä hoitamaan kummatkin lainat ja jonkin ajan kuluttua vuokralainen olisi maksanut toisen kämpän loppuun.

Minä jätin aikoinani asuntoni sijoitusasunnoksi, kun nykyisen mieheni kanssa ostimme yhteisen asunnon. Mielestäni järkevää, kun vuokra kattaa jäljellä olevan lainan lyhennyksen ja yhtiövastikkeen, jos röyhkeämpi olisi voisi vuokraa pyytää enemmänkin. Tämä on verosunnittelunkin kannalta järkevää, ko. asunnon korot vähennetään tulonhankkimiskuluina.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat