Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tuntuu että samanikäinen porukka ja vanhemmat naureskelee kun opiskelee toisenasteen alaa

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli sitten toisen asteen koulutusta tai tätä niiiiiin ihannoitua akateemista alaa. Kunnon duunarit kunniaan! Niitä tullaan vielä tarvitsemaan.

Olen yhden yleisopintoihin kuuluvan aineen tuntiopena ja olen huomannut, että useilla aloilla on kolmi-nelikymppisiäkin opiskelemassa ainakin sen verran, että joka ryhmässä on vähintään yksi.Se on hienoa, että ihmiset uskaltavat lähteä toteuttamaan unelmiaan! Tai vaihtoehtoisesti eivät jää kotiin makaamaan, vaan kouluttautuvat alalle, jossa on töitä.Nykyään puhutaan paljon elinikäisestä oppimisesta. Yhä useampi saa huomata, että se kerran hankittu koulutus ei riitäkään työelämässä, vaan joutuu opiskelemaan tai saa opiskella lisää. Ei siis mitään hävettävää ole!

Kannattaa olla valmistautunut kuitenkin siihen, että valtaosa koulukavereista on huomattavasti nuorempia ja kypsymättömämpiä. Mutta pääasiahan on oppiminen eikä sosiaaliset suhteet.

ja vaihtavat ihan uusiin ammatteihin, lisäksi moni toisen asteen ammatteihin, kun monessa sellaisessa noita töitä on tarjolla.....tai ihan vaan vaihtaa alaa....tiedän paljon reilusti yli 30 vuotiaita uuden alan opiskelijoita...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat