Seuraa 

Meillä kokeiltiin pari viikkoa maitotuotteita ja maha meni veteliksi ja kakka vihreeksi. Kiva ois saada vaihtelua vauvan (11kk) välipaloihin ja tuli mieleen nuo Yosat. Voikohan niitä antaa noin pienelle? Nehän on maidottomia, kolesterolittomia ja muutenkin terveellisiä. Onkohan liian makeita? Tietty kokeilemalla selviää mut jos jollain on kokemusta, kertokaa. Muksun juguja ollaan syöty mut ne peijakkaat on niin kalliita ja jos ei koko purkki vuorokaudessa mee, harmittaa enkä voi syödä niitä ite kun niissä on maitoa, Yosat sopii ja maistuu äidillekin!

Kommentit (2)

Esikoiselle annettiin aikoinaan ja nyt toinenkin syönyt jo 7,5kk iästä alkaen, kun jätti vellit ja puurot kokonaan pois. Onneksi on nuo Yosat.Makuhan on joissakin aivan yök, mutta meidät tyttö, nyt 9,5kk, syö niitä loistavalla ruokahalulla.Eri kauppojen tarjonnat vaihtelee hirmuisesti, kaiken kaikkiaan on lähemmäs kymmenen makua, mutta ilmeisesti vähäisen kysynnän vuoksi yhdessä kaupassa ei ole kovinkaan montaa makuvaihtoehtoa.

Meillä kans kokeiltiin Yosaa tänään ja hyvin uppos. Puurojen kanssa on toisinaan vähän niin ja näin mut jos Yosa maistuu niin sitä sitten on oltava jääkaapissa aina. NÄytti olevan aika pitkiä nuo päiväykset Yosissa, hyvä juttu. Mua kiinnostaa mitä ne maksaa muualla: meidän pienessä lähikaupassa ne makso jotain 70-80snt/prk, aika kalliita... Oon Prismassa nähny sellasia isompia purkkeja (½l), ne on varmaan halvempia. Makuja on monia ja valikoima tosiaan vaihtelee kaupasta toiseen (prismassa tais olla eniten vaihtoehtoja). Ite etin vaihtoehtoa kalliille vauvajugurteille. Yosa on vaihtoehto mut liekö yhtään halvempi. JOtenkin aattelen et on ne ainakin terveellisempiä ja maistuu koko perheelle (itseäni vauvajugut vähän puistattaa jos lusikan puhtaaksi nuolaisen).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat