Seuraa 

Heippa! odotan neljättä lastani syntyväksi muutaman viikon päästä ja ostin jo valmiiksi pemmikaanin kantoliinan. Nyt vaan on ongelma sidonnat: eli yksi ohje tuli mukana, mutta käykö se vastasyntyneelle? Oliskos jossain päin mahdollisesti joku lastentarvikekauppa tms missä saisi opastusta sidontoihin tai joitain ohjeita. Auttakaa aloittelijaa tässä suhteessa!

Kommentit (1)


Kietaisuristi2 käy kaiken ikäisille vastasyntyneestä alkaen. ,Lapsi vain laitetaan siihen eri tavalla jos on vastasyntynyt tai isompi.Kuvat kaikista asennoista näet täällä: http://www.kantoliinakanava.fi/

Ja siellä on myös lista kaikista kantoliinatukihenkilöistä, jospa teidänkin lähistöllä asuisi joku ? Missä päin asustelette ?Vastasyntyneen voi laittaa siihen samaan sidontaan kehtoasentoon tai jos ei kertakaikkiaan viihdy siinä asennossa niin voi laittaa pystyyn siten, että jalat ovat sykkyrällä ristin sisällä eivätkä ole haarallaan liinan ulkopuolella kuten isommalla lapsella.Kehtoasento: Kun olet tehnyt sidonnan niin käännä henkselit kaksinkerroin, eli kun liinan toinen reuna on kaulaasi vasten ja toinen on kyynärpään kohdalla niin vie se kyynärpään kohdalla oleva reuna liinan alta kaulan vieressä olevan reunan viereen.Eli näin muodostuu henkseleistä pussi molemmille olkapäille.

Laita vauva kehtoasentoon toiseen pussiin ja jalat menee toiseen pussiin.Vauvan saa laittaa jalat haralleen sammakkoasentoon vasta siinä vaiheessa kun hän itse aukaisee jalat levälleen selällään maaten eli n. 3 viikon iässä.Mikäli nämä selitykset meni ihan utopiaksi niin kysy lisää vaan niin koitetaan selvittää =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat