Seuraa 

Pakko hehkuttaa, kun tein mielestäni niin hyvät kaupat! :)Himoitsin siis jonkin aikaa I´coon joggereita ja tutkiskelin eri nettikauppojen hintoja ahkerasti. Sattuipa sitten saksalaisessa nettikaupassa (www.kidsroom.de) silmään tarjous noista ko. joggereista. Rattaat oli myynnissä hintaan 509 ¿ ja mukaan pakettiin tuli vielä kova vaunukoppa, sadesuoja ja duopussi. En edes ymmärtänyt tilatessani että kauppaan tulee tuo duopussikin, joten olin todella iloinen kun paketista löytyi sellainenkin. :)Rahti maksoi voin 20 ¿ ja rattaat tuli perille reilun viikon kuluttua tilauksesta. En tiedä mitä ko. rattaat täällä Suomessa liikkeessä maksaa, mutta ainakin lastenturvan sivuilla olevien hintojen mukaan koko setti maksaa noin 1100 ¿.Hehkutan kauppojani senkin vuoksi, että kaupat ko. firman kanssa on onnituneet loistavasti (olen tilannut aiemmin heiltä kehdon), joten suosittelen tuota Kidsroomia lämpimästi toisillekin. Ja heidän etusivullaan näkyy aina silloin tällöin muuttuvia tarjouksia, joten kannattaa aina välillä kurkata, jos löytyisi edullisesti itselle sopivaa. :)

Kommentit (4)

Meillä on myös ko firman toimituksista vain hyvää sanottavaa :) Käytössämme ovat pari kuukautta vanhat i´coo platon 6air tuplarattaat, enkä vaihtaisi pois...Suomessa rattaat ovat paljon kalliimmatMukavaa kevättä!Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jep, Kidsroomilla on hyviä tarjouksia!! Samoin minä surffasin netissä ja kyttäsin hyviä tarjouksia nimenomaan I' coon vaunuista. Ovat niin pirun kalliita, mutta hemmetin tyylikkäitä ;)... Sitten bongasin vuodenvaihteessa Kidsroomin sivuilta pakettitarjouksen.Pakettiin kuului I' coo Peak 4- vaunut, pehmeä kantokoppa ja hoitolaukku. Hintaa rahteineen huikeat 490 ¿!!! Suomessa AT lastenturvasta sama paketti olisi tuolloin maksanut jotain 1200-1300 ¿...Ja homma toimii kidsroomilla...tosi mutkatonta ja nopeaa. Lähimpää postiin tulivat.

varasin tänään At-lastenturvalta samanlaiset icoo joggerit alennuksesta olivat 649 ¿ kantokassilla ja hoitolaukulla varustettuna. Värinä tuo desert jeans. Oikea hinta tuolle paketille olisi ollut 925¿.http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/445335ac000bb9c2274150f3360...Ilman aleja Kidsroomissa joggerit olivat 479¿ + kantokassi 109¿ + hoitolaukku 59 ¿ + rahti 20¿ eli yhteensä 667¿... eli mielestäni itsekin teen ehkä hyvät kaupat jos päädyn ostamaan ne suomesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat