Vierailija

Joko voi istuttaa pihalle kukkia, siis sillä lailla että kestävät kastelemalla sinne loppukesään saakka? Meillä olis yksi tuollainen " pönttö" pihalla, jonne tekis mieli jotain ostaa...revin siitä juuri viime syksyiset kanervat irti :/Ostettiin viime syksynä asunto, jossa pieni piha..ja olen täysi tumpelo näissä asioissa! Mitä siellä pihalla kannattaa tähän vuodenaikaan tehdä? En erota edes rikkaruohoja istutuksista...

Kommentit (8)

Etelässä orvokkeja myydään jo ja voi istuttaa, mutta kannattaa nostaa yöksi sisälle jos menee selkeästi pakkasen puolelle. Muuta en laittais vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ostakaa hyvät ihmiset kunnollinen puutarhakirja, missä selvitetään koko vuosi läpeensä mitä milloinkin tehdään ja miten. vielä ei ole aika istuttaa edes orvokeita. nyt vain siivotaan ja suunnitellaan kesää varten.

Työkaverit puhuvat, kuinka nyt on juuri hyvä aika rapsutella pihamaata ja touhuta siellä yömyöhään asti. Mitä ihmettä ne siellä rapsuttelee? Meillä myös uusi talo ja piha. Pari hedelmäpuuta ja pensasta on ja hiukan ruusuja. Minäkin rapsuttelisin mielelläni, mutta mitäköhän? En halua pihaa täyteen vaikeahoitoisia kukkia. Jotain kukkia voisi tietenkin olla.

kalkitsee nurmikkoa , leikkaa pensaita ja ehkä vain suunnittelee tulevia

istutuksia. Me ollaan syksyllä muutettu tähän paritaloasuntoon ja nyt on

mielenkiintoista seurata , mitä tuolta pihasta nousee, kaikenlaista näyttää

olevan tulossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat