Vierailija

Olemme olleet yhdessä ikuisuuden ja meillä on 2 pientä lasta. Nyt viimeisen vuoden aikana meillä on alkanut suhde mennä päin helvettiä.

Hoidan meidän perheen arkea täysin yksin, mies osallistuu vastahjakoisesti ja kiukkuisena jos pyydän auttamaan. Mieheni ei kunnoita minua lainkaan, kaikki mitä sanon ärsyttää häntä suunnattomasti. Tiuskii eikä vaivaudu edes vastaamaan jos puhuttelen.

Mieheni sanoo, että kaikki on kiinni siitä etten ole tarpeeksi aktiivinen seksi-hommissa (?). Pitäisi tehdä aloitetta ja varsinkin OTTAA SUIHIN. (Kännipäissään kerran avautui...)

Mutta multa on seksihalut hautautuneet arkiaskareiden alle, eikä miehen alentava käytös yhtään niitä haluja kyllä lisää. Kun sanoin että osallistuisit enemmän kotiasioihin niin ehkä jaksaisin sitten peuhata sängyssä hänen kanssaan, niin se sanoi, että varmaan sitten osallistuisikin jos olisi tyytyväisempi seksielämäämme. Meillä on siis pattitilanne.

Eroko tässä vaan auttaa? Sitä en todellakaan haluaisi. Onko se suihinotto todellakin niin tärkeää?????? :/

Kommentit (12)

Luulen, että olet kovilla ilman noita otat vaan kiltisti suihin neuvoja. Sinuna varaisin ajan johonkin parisuhdeneuvojan pakeille. Miehesi on tajuttava se, että teidän perheen arjen pyörittäminen ei ole vain ja ainoastaan sinun vastuullasi.Miksi nainen on aina se, jonka on miehen kuin miehen edessä alennuttava aivan kaikkeen. Jos arkielämä mättää, niin ei sitä ratkaise se, että pikku vaimo pukee verkkosukat jalkaan ja ottaa mieheltä tiskin välissä suikkuihin. Metodilla voidaan lievittää oiretta, mutta ei varmastikaan pureutua ongelman ytimeen ja siihen miten ongelma voidaan ratkaista pysyvästi.Tsemppiä ap!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

EIKÄ MIES LAITA SYYKSI NIMENOMAAN SUIHINOTON PUUTETTA!! Siis en todellakaan mielelläni ota, yökkis.

Pystyisitkö ottamaan jos miehellä olisi kortsu tai jos ottaisit pikavauhdilla pari lasia viiniä juuri ennen...? Itselläni auttaa...

Voisko olla että joku miehesi kaveri on brassaillut aiheella ja miestäsi harmittaa ja enemmänkin painostaa sinua ottamaan suikkiin ajattelematta seurauksia sen pidemmälle.

Jaksuja ja rohkeutta...

Meillä on ajoittain vähän samanlaista. Sitten kun mies saa seksiä tarpeekseen niin kaikki muuttuu!! Seksi on sitäpaitsi kumma juttu siinä mielessä että sillon kun sitä ei oo, en sitä kaipaa. Sit kun on aktiivisempi jakso, niin jotenki ne halut herää kun niitä herätellään.Jos sinä fiksumpana antaisit periksi? Miehet on sillai niinkun pikkupoikia, että ei ne oikeesti tajuu!! Viettele se. Ota suihin, vaikk jossain yllättävässä tilanteessa. Puhu sille tuhmia, rivoja, sano kuinka sä haluat että se panee sua ym. Tää on niin surullinen totuus. Ei se tee sitä pahuuttaan, miehet vaan on sellasia.Nyt saat varmaan monta päinvastaista vastausta, ja varmaan jossain onkin joku mies joka ei oo näin yksinkertainen. Sun mies kuitenkin on!Eikun päättäväinen ote ja liukuvoidetta kehiin jos ei muuten. Tai yllätä ukko suihkussa ...siellä ei tarvii liukuvoidetta välttämättä.Viikossa voit parantaa tilanteen.Minä ainakin ajattelin että kuplan voisi yrittää puhkaista harrastamalla seksiä esim. pe-iltana. Eri asia sitten mitä jatkossa seuraa - tottakai on puhuttava ym., mutta joskus pitkä seksitön kausi pitää lopettaa jotta voidaan keskustella edes järkevästi!

HUHHUH! Miehen veli sekosi =(

Ryypännyt putkeen viikon verran, kotona vaimo ja pieni vauva, joita uhannut puukolla, kuvitteellisella haulikolla yms. Hajottanut silmittömässä raivossa tavaroita ja uhannut toisten ja omaa henkeä. Ikinä aiemmin ei ole käyttäytynyt humalassa agressiivisesti.Nyt on poliisit perässä, ei ole vielä löytynyt.Vaimo ja vauva turvassa.

=(((((

älä silti vähättele toisen murheita! Jokainen määrittelee henkilökohtaisella tasolla oman sietokykynsä! Et voi tietää toisen tunteista...

Vaimon väsymyksestä johtuva seksin puute ei avioliittoja karille aja. Syyt ovat muualla. Aivan saletisti. Ja jos miehellä on pokkaa valittaa puutteessa elämistä, ei hän ainakaan liian väsynyt kotitöihin osallistuakseen voi olla.

mieheltä suihin ennenkuin se suostuu tekemään kotitöitä? Tommonen peli ei kyllä vetele! Se yhteinen huusholli on molempien vastuulla, miksi kotityöt olisivat enemmän naisen velvollisuus? Nyt ap sanot sille miehelles et lopettaa sen lapsellisen vikinän ja hoitaa omat velvollisuutensa. Sillä ei ole mitään oikeutta kiristää sua noin.

saa aikaan sen että tilanne kärjistyy.Ymmärrän täysin että kotityöt kaatuu sun päälle, mutta jommankumman on annettava ensin periksi ettei mene turhaksi kinaksi. Ja kotitöistä voit antaa.Sopikaa että harrastatte seksiä esim. pe-iltana kun lapset laitettu nukkumaan. Sitten käytte saunassa ja pehmittelette toisenne rennoiksi. Joskus on vaan päätettävä harrastaa seksiä, ja jos se onnistuu, helpottaa koko tilannetta kummasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat